Cel mai mare secret al lui Petrică Mîțu Stoian. Era dator vândut! Avea de plătit 300.000 de euro

Cel mai mare secret al lui Petrică Mîțu Stoian. Era dator vândut! Avea de plătit 300.000 de euro Sursa: arhiva EVZ

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, o serie de detalii au ieșit la iveală. Acesta ascundea un secret cutremurător. Artistul încălcase un contract, iar producătorul muzical îi cerea daune de peste 310.000 euro.

Petrică Mîțu Stoian era implicat într-un proces extrem de dificil cu producătorul muzical care îi cerea daune colosale. Artistul fusese acuzat că nu a ținut cont de un contract pentru care primise deja 25.000 de euro din partea unei case de producție din Craiova, dar totul s-a terminat în favoarea lui.

Interpretul își vânduse drepturile pe anumite piese, dar a ales să se folosească de ele pe viață. Producătorul muzical a fost enervat la culme de acțiunile vedetei și a cerut daune de 310 mii de euro.

Artistul era dator vândut

”În baza acestui contract de cesiune pârâtul Mîțu Petre a primit de la reclamant, în calitate de administrator al…, suma de 25.000 de euro, reprezentând remunerație pentru editarea unui număr de 100 de melodii cuprinse în cinci albume editate. De asemenea, conform art. 3.2 în contractul de cesiune „pentru fiecare piesa editata de către titular (pârâtul Mîțu Petre), către terți fără acordul scris al Editorului, titularul va plăti Editorului o despăgubire de 10.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Menționează că toate clauzele contractuale trebuiau respectate până în anul 2017 inclusiv, având în vedere că perioada pentru care au fost cesionate drepturile de către pârâtul Mîțu Petre era de 10 ani, conform art. 3.1 din contractul de cesiune nr. 40/05.06.2007”, se arată în dosar.

”Piesele muzicale nu au fost editate de către pârâtul Mîțu Petre, astfel încât pornind de la ideea că practic, calitatea procesuală este determinată de transpunerea în plan procesual a subiectelor raportului juridic civil concret dedus judecății, Tribunalul va admite excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâtului Mîțu Petre și va respinge acțiunea ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă”, se mai arată în dosar. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 15 zile de la comunicare.

Artistul a avut probleme și cu Niculina Stoican

Apropiații interpretului au mărturisit că acesta era terorizat de colega sa, Niculina Stoican, dar cântăreața a povestit că situația a fost total diferită.

”Relația mea cu Petre a fost una de cu totul altă natură. O relație bazată, în primul rând, pe locul în care ne-am născut. Noi, împreună, eram o forță! Creăm atâtea invidii și atâtea răutăți, au fost atâția colegi în jurul nostru care n-au făcut nimic altceva toată carieră lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva.

Asta este liberul arbitru, legea supraviețuirii… că în junglă! Eu nu aveam nevoie, și nici el! Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă pentru că noi eram o forță pe scenă și separat”, a declarat Niculina Stoican, potrivit România Tv.