Evenimentul Zilei > Politica > Cel mai mare proiect public al județului Sibiu, anunțat de vicepremierul Raluca Turcan
Cel mai mare proiect public al județului Sibiu, anunțat de vicepremierul Raluca Turcan

Cel mai mare proiect public al județului Sibiu, anunțat de vicepremierul Raluca Turcan

Guvernul Orban și-a asumat astăzi oficial construirea noului Spital Județean de la Sibiu.

Municipiul Sibiu are ca partener Guvernul României în construirea noului Spital Județean, cel mai mare proiect public al județului Sibiu a anunțat vicepremierul Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook. Raluca Turcan a precizat că actualul Guvern și-a asumat azi în mod oficial construirea noului spital, odată cu semnarea acordului de colaborare dintre Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Sibiu. Raluca Turcan a fost prezentă, alături de membri ai Guvernului, la semnarea acordului.

Sibiu, un exemplu de bune practici

„Este momentul unei noi etape din realizarea celui mai mare proiect public al județului Sibiu, una esențială: identificarea surselor de finanțare. Recunoaștem prin Acordul de astăzi, la nivelul Executivului, eforturile pe care le-a făcut Consiliul Județean Sibiu până acum și ne alăturăm lor cu certitudinea că împreună vom realiza acest proiect.

Ceea ce am reușit la Sibiu este un exemplu de bune practici, un model de colaborare a autorităților locale și centrale în folosul public. Consiliul Județean Sibiu și președinta Daniela Cîmpean au reușit în doar câțiva ani să apropie un vis de realitate, să elaboreze un parcurs, să dezvolte din punct de vedere juridic inițiativa, să definitiveze documentațiile și să-și facă vocea auzită.

Răspunzând semnalelor concrete și coerente ale Sibiului, primul ministru Ludovic Orban, colegii mei Marcel Boloș și Nelu Tătaru au confirmat astăzi deschiderea pe care o avem la nivel de Guvern față de toate demersurile serioase ale autorităților locale.
Parteneriate pentru comunități, cu liderii și instituțiile comunităților – acesta este mesajul Guvernului României!”, a scris Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: