Cea mai importantă reuniune a toamnei pentru agricultură va avea loc în 1 octombrie 2019 – conferința PRIA Agriculture, însoțită de „Gala Fermierilor Români” – la a IV-a ediție în România.

În premieră, anul acesta Institutele de Cercetare și Universitățile vor face parte din eveniment și vor avea standuri prezentând tot ceea ce au mai reprezentativ.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Uniunea Europeană alocă un buget mare și o atenție deosebită acestui sector. De aceea, Politica Agricolă Comună (PAC) consolidează competitivitatea și sustenabilitatea agriculturii din UE, prin acordarea de plăți directe fermierilor și prin măsuri de piață, și finanțează programele de dezvoltare a zonelor rurale din Uniunea Europeană (UE)”, potrivit organizatorilor.

Pentru că sectorul agricol este extrem de important și pentru că fermierii români au depus eforturi multe pentru agricultura României, în cadrul conferinței PRIA Agriculture vom premia și vom aplauda activitatea, energia, munca depusă și răbdarea acestora. Vom afla de asemenea cu ce provocări se confruntă și de ce au nevoie pentru a-și crește afacerile, dar și care sunt poveștile lor de succes.

La ediția din acest an, sunt așteptați 250 de participanți, iar agricultorii vor avea ocazia să întâlnească cei mai importanți oameni din domeniu.