Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai gras bebeluș din lume! La 8 luni cântărește cât un copil de 4 ani – FOTO
Cel mai gras bebeluș din lume! La 8 luni cântărește cât un copil de 4 ani – FOTO

Cel mai gras bebeluș din lume! La 8 luni cântărește cât un copil de 4 ani – FOTO

Cel mai gras bebeluş din lume este o fetiță, care s-a născut în India. La doar 8 luni, micuța cântărește deja cât un copil de 4 ani.

Chahat Kumar s-a născut cu o greutate normală, însă a început să se îngrașe la 4-5 luni de la naștere, spun părinții fetiței. Apetitul fetiței a crescut treptat, ajungând practic să mănânce încontinuu, atât timp cât este trează.

Mama fetiței, Reena, în vârstă de 21 de ani, care a pierdut deja un copil la naștere, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu micuța care are probleme cu obezitatea la o vârstă atât de fragedă.

„Nu mănâncă precum un copil normal. dacă nu îi dăm să mănânce, începe să plângă. Plânge, pentru că vrea să iasă afară, dar cântăreşte pre mult și noi nu putem s-o ținem”, a declarat mama fetiței, potrivit Timesnow.tv.

Din cauza greutății sale, Chacat are probleme cu respirația și nu poate să doarmă. Îngrijorați, părinții au dus-o la spital, însă doctorii nu au putut să-i ia probe de sânge din cauza stratului gros de piele.

În ciuda faptului că micuța ia în greutate de la o zi la alta, medicii nu au reușit încă să determine cauza acestei anomalii, iar testele în privința ei continuă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: