Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel de-al Treilea Războil Mondial ar putea fi declanșat de un accident aviatic. Cele mai puternice state vor fi implicate în conflict
Cel de-al Treilea Războil Mondial ar putea fi declanșat de un accident aviatic. Cele mai puternice state vor fi implicate în conflict

Cel de-al Treilea Războil Mondial ar putea fi declanșat de un accident aviatic. Cele mai puternice state vor fi implicate în conflict

Craig Hamilton-Parker este unul dintre cei mai cunoscuți prezicători din lume. El a spus perioada exactă când va muri Regina Elisabeta. Noua sa predicție se referă la declanșarea unui nou război în lume.

Craig Hamilton-Parker a făcut o predicție care poate ridica semnale de alarmă pentru liderii din întreaga lume. Multă lume a luat în serios vorbele lui Parker după ce acesta a prezis corect moartea Reginei Elisabeta. El a vorbit de un accident aviatic care ar putea declanșa Al Treilea Război Mondial. Evenimentul ar urma să se întâmple chiar în acest an, în Taiwan.

Medicul are două variante în legătură cu accidentul. Prima dintre ele și cea mai probabilă este ca două avioane să se ciocnească în aer. Cea de-a doua variantă este ca accidentul să se producă în apă între două submarine. Acest incident ar urma să declanșeze un conflict mare care va implica atât China, cât și Rusia. Craig a continuat prin a spune că va fi „cel mai grav lucru care se va întâmpla în următorii doi ani. Spun de ceva vreme că am simțit că ar fi un conflict asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta”, a mai adăugat medicul.

Tensiunile iau amploare în Taiwan

Tensiunule din Taiwan au luat amploare în ultima perioadă. China a susținut de-a lungul timpului că insula aparține teritoriului său. În același timp, Taiwanul se consideră o națiune și un stat independent. SUA a intrat în această dispută de partea Taiwanului, iar Craig crede că Moscova va ajuta Beijingul. Acest lucru înseamnă că orice conflict care ar începe între cele două state ar putea escalada la un nivel ridicat.

Craig a continuat prin a spune că amploarea conflictului ar putea să fie din ce în ce mai mare, iar războiul din Ucraina să pară mic față de acest conflict. „Simt că va fi o problemă serioasă. Ucraina va păli în semnificație în comparație cu aceasta. Simt, de asemenea, că Rusia se va alătura Chinei pentru a deveni un stat paria în acest sens, pentru că va încuraja China și va înrăutăți lucrurile”, a mai spus medicul. Craig a concluzionat prin a spune că acest conflict s-ar termina cu divizarea Chinei în mai multe țări, potrivit Mirror.