Scoţianul a făcut acest „blat” pentru care ar fi fost recompensat cu un ceas Rolex în valoare de 30.000 de lire sterline.

Cel care a făcut denunţul este agentul Giuseppe Pagliara, care fără să ştie că vorbeşte cu un reporter aflat sub acoperire a spus că, pe lângă aranjarea meciului cu Juventus, fostul antrenor al celor de la Manchester United ar fi primit și sume importante de bani din transferurile realizate de clubul de pe „Old Trafford”

Este cunoscut faptul că Giuseppe Pagliara, se confruntă în acest moment cu o perioadă mai dificişă fiind acuzat, la rândul lui de luare de mită.

Cu toate aceste, Giuseppe spune că „99% dintre oamenii implicați în fotbal ar vinde mașini second-hand dacă nu ar fi în fenomen”.

În aceste zile, Pagliara a ajuns și în fața Instanței de judecată. Procurorul Brian O’Neill dezvăluie discursul agentului: „Spre sfârșitul întâlnirii, Pagliara s-a lansat în ceea ce nu poate fi descris decât ca un atac asupra lui Sir Alex Ferguson. Acesta recunoaște că cei doi au conspirat pentru a stabili rezultatul unui meci dintre Juventus, un club cu care a fost asociat Pagliara, și Manchester United în Liga Campionilor. Pagliara l-ar fi recompensat pe Ferguson cu un ceas Rolex în valoare de 30.000 de lire sterline”, potrivit fanatik.ro