Evenimentul ZileiSocialCea mai mare greșeală pe care o fac pasagerii! O stewardesă a spus adevărul. „Sunt dezgustătoare”

Cea mai mare greșeală pe care o fac pasagerii! O stewardesă a spus adevărul. „Sunt dezgustătoare”

Cea mai mare greșeală pe care o fac pasagerii! O stewardesă a spus adevărul. „Sunt dezgustătoare”
O mulțime de pasageri savurează o cafea sau un ceai în timpul unui zbor. O stewardesă a explicat de ce nu este bine să consumi aceste băuturi din avion. Sunt mai toxice decât credeai. Însoțitoarea de zbor a oferit o serie de ponturi.

Kat Kamalani, în vârstă de 30 de ani, este o însoțitoare de zbor care a devenit virală datorită activității ei de pe TikTok. Aceasta le-a povestit internauților o serie de detalii șocante din spatele unui zbor plăcut.

Tânăra i-a rugat pe pasageri să refuze cafeaua sau ceaiul din avion și să bea doar băuturi la conservă sau îmbuteliate. Sfaturile acesteia au devenit virale, iar noul videoclip s-a numit „Nu mâncați aceste lucruri în avion”.

„Regula numărul unu: nu consumați niciodată niciun lichid care nu este într-o cutie sau o sticlă”, a spus ea în videoclip, explicând că „acele rezervoare de apă nu sunt niciodată curățate și sunt dezgustătoare”.

Un cuplu testat pozitiv pentru Covid, arestat în avion după ce a fugit din carantină. Cei doi se întorseseră din Africa de Sud
sursă: Pixabay

Kat a mai mărturisit că însoțitorii de zbor se feresc să bea cafea sau ceai în avioane, deoarece ambele sunt făcute cu aceeași apă fierbinte de la aparatele de cafea despre care a spus că „sunt curățate rar dacă nu sunt sparte”. Băuturile se prepară chiar lângă toaletă.

Băuturile din avion, un pericol pentru sănătate

Un studiu, realizat în 2019 de Hunter College NYC Food Policy Center de la Universitatea City din New York și DietDetective.com, a verificat calitatea apei potabile de la 11 companii aeriene majore și 12 regionale.

„Calitatea apei potabile variază în funcție de compania aeriană și, probabil, multe companii aeriene au furnizat pasagerilor apa nesănătoasă”, se arată în studiului citat de Insider.

Apa din avioane a primit note de la 5 (cel mai bun) și 0 (cel mai rău), iar 3 însemnă o apă potabilă relativ decentă. Din 10 companii, doar 3 au trecut testul și au dovedit că se gândesc la sănătatea pasagerilor.

Secretele unei stewardese

Kat a mai precizat că sunt foarte multe persoane care cer în avion Cola 0, dar ‘urăsc personal acea însoțitoare de bord’ pentru că durează prea mult să pună bautura în pahar.

Ea spune: „[Dacă beți] apă minerală, sunteți genul meu de oameni cu gusturi fine.

Dacă comandați o mimoza, sunteți oamenii mei de afaceri care stau la clasa întâi și se bucură de viață, lucrând la micul vostru calculator.”

Potrivit lui Kamalani, există și trei tipuri de persoane care beau suc de roșii în timpul zborului: „Unu, beau suc de roșii doar în timpul zborului pentru că au impresia că are un gust mai bun în avion.

„Doi sunt persoanele care nu au mâncat și cred că asta va adăuga un fel de substanță și vor mânca asta la prânz.”, potrivit metro.co.uk.


Accesează: