Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai mare fană a Anamariei Prodan, tatuaj cu chipul impresarei. Care a fost reacția fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Cea mai mare fană a Anamariei Prodan, tatuaj cu chipul impresarei. Care a fost reacția fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf

Cea mai mare fană a Anamariei Prodan, tatuaj cu chipul impresarei. Care a fost reacția fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf

O tânără din Craiova care o admiră pe Anamaria Prodan a făcut gestul de a-și tatua chipul impresarei pe picior. Femeia de afaceri a văzut imaginea cu tatuajul pe rețelele de socializare.

Este deja bine știut faptul că Anamaria Prodan este o pătimită a tatuajelor. Corpul său este plin de desene reprezentative, dar mai ales cu familia sa.

În urma bătăii din plină stradă dintre ea și Laurențiu Reghecampf, oamenii pare să se fi împărțit în două tabere. Unii care îl susțin pe antrenor, alții care o susțin pe impresară.

Reacția Anamariei Prodan după ce a văzut că o tânără și-a tatuat chipul său

Gestul unei tinere din Craiova vine drept o dovadă de susținere pentru cea care a devenit cu mult timp în urmă agent FIFA. Tânăra a făcut un gest cu totul neașteptat, și-a tatuat pe picior chipul Anamariei Prodan. Ulterior, ea a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Imaginea nu a trecut neobservată de femeia de afaceri. Impresara a distribuit pe profilul imaginea cu tatuajul admiratoarei sale.

Agentul FIFA și Laurențiu Reghecampf au fost surprinși de camerele de supraveghere, dar și de finul lor, în timpul unei altercații. Cei doi s-au lovit în plină stradă. Totul pare să fi început de la niște lucruri pe care Anamaria Prodan i le-a arătat fostului ei soț pe telefonul mobil. Impresara și Laurențiu Reghecampf au ajuns la spital în urma bătăii din Snagov.

Bătaie în plină stradă între Anamaria Prodan și Reghecampf

Antrenorul a făcut un pas să se întoarcă timp în care fosta soție îl atinge pe piept pentru a sta la discuție. Acela a fost momentul în care Laurențiu Reghecampf și-a ieșit din fire și o lovește. A urmat o ploaie de lovituri și încercări de a se apăra. Anamaria Prodan este împinsă și cade pe șosea, iar altercația și loviturile continuă la mașina unde se afla finul celor doi care filma bătaia.

Protagoniștii incidentului au avut nevoie de îngrijiri medicale după momentul violent. Atât Prodan, cât și Reghecampf au fost la INML pentru a-și scoate certificate, informează A1.ro.