Evenimentul Zilei > International > Cea mai bogată balerină din Rusia. Fata lui tata, prieten cu Putin
Cea mai bogată balerină din Rusia. Fata lui tata, prieten cu Putin

Cea mai bogată balerină din Rusia. Fata lui tata, prieten cu Putin

Fiica unuia din cei mai apropiați ai lui Vladimir Putin a câștigat aproape 20 de milioane de lire sterline pe an dintr-o sursă de bani misterioasă.

Cea mai bogată balerină din Rusia. Fata lui tata, prieten cu Putin. Maria Șuvalova este o vedetă a faimosului Teatru Baloșoi din Moscova.

La numai 22 de ani, Maria câștigă echivalentul a 75.000 de lire sterline pe zi, potrivit media de investigații rusă BAZA.

Pentru rolul său în „administrarea activelor de capital”. Salariul său este mult mai mare decât al patronilor unor giganți ruși precum Gazprom sau Sberbank.

Este, de asemenea, de nouă ori mai mult decât salariul său anual la Balșoi, susține ancheta BAZA care afirmă că a obținut dosarele sale fiscale care acoperă anul 2018.

„Maria ar putea pretinde că este cea mai bogată balerină din Rusia”, a raportat BAZA, scrie Daily Mail.

Maria este fiica lui Igor Șuvalov, în vârstă de 54 de ani, șeful puternicei companii de dezvoltare rusă a statului VEB.RF.

La începutul anului 2018, el era vicepremierul lui Vladimir Putin. Și a rămas un apropiat al liderului de la Kremlin.

Ca balerină la faimosul Balșoi, Maria a evoluat în toată lumea în ultimii doi ani, în special în Cipru, Portugalia, Amsterdam, Italia, Bali și Tenerife.

În această lună, ea s-a dus, împreună cu familia, la luxoasa proprietate pe care o au în Dubai.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE