Evenimentul Zilei > Politica > Ce spune premierul Victor Ponta despre Liviu Dragnea
Ce spune premierul Victor Ponta despre Liviu Dragnea

Ce spune premierul Victor Ponta despre Liviu Dragnea

Șeful guvernului a declarat, făcând referire la dosarul "Referendumul fraudat" în care este implicat Liviu Dragnea, că dacă cineva ştie că "s-a comis ceva ilegal, se sesizează, nu vorbeşte aşa, ca la piaţă".

"Nu pot să comentez nimic din ceea ce ţine de activitatea de caz a justiţiei. Nu pot să comentez nimic, dar pot să comentez de principiu că dacă cineva ştie că s-a comis ceva ilegal, se sesizează, nu vorbeşte aşa, ca la piaţă. Eu nu am fost întrebat de aşa ceva", a spus Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează faptul că procurorul care se ocupă de caz a spus că a fost o înţelegere între martorii apărării şi inculpat, potrivit Agerpres.

De asemenea, liderul PSD a fost întrebat dacă va fi aplicat statutul partidului în cazul în care Liviu Dragnea va fi condamnat în primă instanţă.

"Nu ştiu ce vă doriţi dumneavoastră (…), dacă să fie condamnat sau nu, mă deranjează întrebarea asta, că nu cred că ştiţi dumneavoastră ce o să decidă instanţa. Eu nu pot să comentez, chiar mi se pare deplasată întrebarea", a răspuns premierul.