Ce spune Paula Seling despre colegii de breaslă. „S-a prăbușit lumea și m-am enervat foarte tare!”

Ce spune Paula Seling despre colegii de breaslă. „S-a prăbușit lumea și m-am enervat foarte tare!” Sursă Facebook

Paula Seling a fost prima jurată a concursurilor de muzică televizate din 2012. Ea este una dintre cele mai îndrăgite artiste, dar puțini știu care este adevărata ei părere despre colegii de breaslă și despre industrie.

Televiziunea a avut parte de un succes incredibil în anul 2021, atunci când au apărut „Vocea României”, „Românii au talent” și „X Factor”. Prima femeie antrenor de voci a fost Paula Seling, acompaniată de Mihai Morar și Adrian Sînă. Aceasta a reușit să rămână una dintre cele mai îndrăgite artiste.

Paula Seling a mai povestit că a studiat muzica de când era mică, iar una dintre pasiunile ei a fost pianul. Aceasta a muncit pentru visul ei, chiar dacă nu a fost mereu încurajată.

„Eu, până la vârsta de 15 ani, am cântat muzică clasică, eram în corul școlii, cu impostație belcanto, de operă, cum se zice în popor. Am încercat să virez un pic spre pop, a băgat tata capul pe ușă și a zis: «Paula, lasă cu vocea, mai bine dă cu pianul!». S-a prăbușit lumea și m-am enervat foarte tare, pe mine criticile foarte mult mă ambiționează. Bine, la început e jale, e greu, că nu știu, că nu pot, că nu fac.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și dup-aia mă ambiționez și fac în așa fel încât să obțin rezultatele pe care le vreau. Și în șase luni câștigam primul meu festival pentru copii și tineret la București, unde am luat trofeul. Și i-am zis tatălui meu: «Ha, ai văzut, ai văzut că pot?», a relatat Paula Seling.

Paula Seling, despre soliștii din România

Vedeta și-a spus părerea despre colegii de breaslă și a recunoscut care sunt cele mai bune voci din România. Ea i-a analizat la sânge pe ceilalți artiști, dar i-a și lăudat pentru munca depusă.

Sursă Facebook

„Mie Andra mi se pare înzestrată nativ. Și Delia. Mi se pare că și studiază totodată, adică se simte și se simt influențele idolilor. Mie mi se pare că Andra se apropie foarte mult de interpretarea lui Beyonce și a lui Mariah Carey.

Sunt niște repere și e normal să fie așa. Pentru că totul se clădește pe ce deja s-a cumulat stilistic și artistic înainte.Marcel Pavel se vede că studiază foarte, foarte mult. Și el cred că este talent, dar studiază cumva registre ale vocii ce nu se obțin firesc. Uite, Costel Busuioc, de exemplu, dacă vă mai amintiți.

Știu că a fost mândria românilor din Italia, pentru puțin timp, el fiind zidar. El era un talent nativ, care nu a studiat belcanto!”, a mai completat Paula Seling, potrivit Cancan.