Evenimentul Zilei > Monden > Ce semnifică buchetul de mireasă al Gabrielei, soția lui Dani Oțil
Ce semnifică buchetul de mireasă al Gabrielei, soția lui Dani Oțil

Ce semnifică buchetul de mireasă al Gabrielei, soția lui Dani Oțil

Din cele mai vechi timpuri, bujorul este considerat regele florilor și, spun specialiștii, acest lucru nu e întâmplător. Ce semnifică buchetul de mireasă cu bujori al frumoasei Gabriela Prisăcariu.

Pentru nunta pe care și-a dorit-o din tot sufletul, Gabriela Prisăcariu a optat pentru un superb buchet din bujori. Ce semnificație au aceste flori.

Ce semnifică buchetul de mireasă al frumoasei Gabriela Oțil

Originar din China, bujorul este încărcat de multe tradiții și simboluri, fiind asociat cu iubirea romantică. De asemenea, specialiștii în feng shui susțin că bujorii aduc armonie în cuplu. Totodată, tradiția spune că femeia care alege bujori roz pentru buchetul de mireasă, va avea o căsnicie fericită. Cât privește bujorii roșii, pe care i-a avut Gabriela în buchetul de mireasă, aceștia sunt asociați în Japonia cu onoare și curaj, bogăție și prosperitate. Să fi știut oare toate acestea lucruri soția lui Dani Oțil atunci când a optat pentru aceste flori în cea mai frumoasă zi din viața ei?

Cine a mai purtat o rochie de mireasă la fel ca a Gabrielei

La prima vedere, rochia de mireasă a Gabrielei Oțil a fost o ținută frumoasă și elegantă, în care să se simtă bine o femeie însărcinată. Însă același model a fost purtat nu demult de o influenceriță celebră. Este vorba de Sânziana Maria Iacob, cunoscută în mediul online ca Sânziana Sooper, care a avut cununia civilă pe 24 aprilie. Potrivit fanatik.ro, cele două nu au în comun doar rochia de mireasă, ci și faptul că sunt însărcinate și au făcut nunta înainte de a aduce pe lume bebelușii. Ținuta Gabriela a fost semnată de designerul Maria Lucia Hohan.

Cine este Sânziana Sooper

Pentru cei care nu știu, Sânziana Sooper a devenit extrem de cunoscută în mediul online grație tutorialelor de make up și vloguri de travel. Aceasta a devenit soția bucătarului Alexandru Iacob cu mai puțin de o lună în urmă.