Evenimentul Zilei > Monden > Ce secret are Alex Bodi la el. L-a ținut chiar în buzunar. Bianca Drăgușanu are de ce să plângă
Ce secret are Alex Bodi la el. L-a ținut chiar în buzunar. Bianca Drăgușanu are de ce să plângă

Ce secret are Alex Bodi la el. L-a ținut chiar în buzunar. Bianca Drăgușanu are de ce să plângă

Informații bombă despre scandalul anului. Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și Dario Radionova implicați din nou într-o idilă ciudată.

Înainte de a fi arestat, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova cu inelul refuzat de Bianca Drăgușanu.

Pe data de 1 august 2019, atunci când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus un ”Da” răspicat în fața ofițerului de stare civilă, afaceristul i-a pus pe mână vedetei un inel de 10.000 de euro. Bijuteria extrem de scumpă n-a stat prea mult în posesia fostei prezentatoare TV.

În primăvara acestui an, atunci când Bianca și Alex au mers la notar pentru desfacerea certificatului de căsătorie, blondina i-a înapoiat bijuteria cu diamante pe care a primit-o în ziua în care s-au căsătorit.

Timpul a trecut, cu bune și cu rele, momentele frumoase, dar și cele violente dintre cei doi au fost extrem de mediatizate. Doar că Alex Bodi nu a renunțat la ideea de a o cere de soție pe Bianca și în ”runda a doua”.

Poate că a crezut că primul inel i-a purtat ghinion, așa că musculosul a schimbat bijuteria înapoiată de Bianca Drăgușanu cu o alta, la fel de valoroasă. Practic, în iunie, anul acesta, s-a dus la bijutier și a cerut alt inel, în schimbul celui inițial, scrie Cancan.

Inelul refuzat de Bianca a ajuns pe mâna Dariei

Iar atunci când ar fi pus la cale planul cu gemenii, Alex Bodi și-ar fi încercat din nou norocul și i-ar fi oferit blondinei inelul de logodnă. Spre ghinionul lui, Bianca Drăgușanu l-a refuzat. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, fosta prezentatoare de la Kanal D i-ar fi spus musculosului că nu mai crede în sentimentele lui. Ba chiar i-ar fi sugerat să facă acest gest atunci când o va iubi cu sinceritate.

Momentele de violență dintre cei doi s-au intensificat, iar Alex Bodi n-a mai avut ocazia unei a treia cereri în căsătorie. Dar n-ar fi renunțat la ideea ca superba bijuterie de 10.000 de euro să își găsească o „stăpână”. Cu doar câteva zile înainte de a ajunge în spatele gratiilor pentru 30 de zile, în mega-dosarul de proxenetism și trafic de persoane, Alex Bodi i-a dăruit inelul moldovencei de la Londra.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: