Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce să faci dacă nu găsești medicamente în farmacii. Agenția Medicamentului a deschis o linie de mail
Ce să faci dacă nu găsești medicamente în farmacii. Agenția Medicamentului a deschis o linie de mail

Ce să faci dacă nu găsești medicamente în farmacii. Agenția Medicamentului a deschis o linie de mail

Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a pus la dispoziția pacienților o adresă de mail unde pot fi transmise sesizările privind lipsa unor medicamentel din farmacii.

 "Întrucât, în ultima perioadă, au apărut semnale, mai ales, din partea asociaţiilor de pacienţi, că unele medicamente nu sunt disponibile, facem apel la toate părţile interesate: profesionişti din sănătate, pacienţi, publicul larg şi mass-media să informeze agenţia cu privire la lipsa unor medicamente", a spus Marius Savu, șeful Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, citat de Mediafax.

Savu a adăugat că sesizările pot fi trimise la lipsamedicament@anm.ro.

Mesajele vor fi trimise apoi la Ministerul Sănătății pentru a se lua măsuri.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a cerut, săptămâna trecută, pacienţilor să sesizeze Agenţia Naţională a Medicamentului dacă văd că dispar de pe piaţă anumite medicamente, odată cu aplicarea ordinului prin care producătorii vor fi obligaţi să revizuiască preţurile până la 10 martie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: