Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce răspuns i-a dat Nicușor Stanciu antrenorului său, după oferta primită din Premier League
Ce răspuns i-a dat Nicușor Stanciu antrenorului său, după oferta primită din Premier League

Ce răspuns i-a dat Nicușor Stanciu antrenorului său, după oferta primită din Premier League

Nicușor Stanciu a avut un start dezamăgitor pentru Anderlecht Bruxelles, dar în ultima vreme a reușit să se redreseze. Acum, mijlocașul român a vorbit despre posibila sa mutare în Premier League.

Stanciu a izbutit, după valul de critici, să înscrie de cinci ori pentru belgieni, în ultimele opt partide. Astăzi, românul a ținut să-i transmită un mesaj lui Rene Weiler (antrenorului lui Anderlecht) în privința eventualului său transfer în Anglia, mai exact la Sunderland.

„Weiler e foarte important pentru mine. Nu și-a pierdut niciodată încrederea în mine și m-a lăsat în primul 11, chiar dacă eram criticat din toate părțile. El a venit la mine și mi-a zis să uit de toate astea și să mă concentrez, pentru că rezultatele vor veni.

Îi sunt recunoscător și nu vreau să îl dezamăgesc. Obiectivul e să câștigăm campionatul și sunt sigur că vom reuși asta”, a spus Stanciu, conform anderlecht-online.be.