Evenimentul Zilei > Monden > Ce nu se știe despre Gabriel Cotabiță după teribila perioadă de comă de o lună. ”Nu, nu m-am dus spre lumina albă”
Ce nu se știe despre Gabriel Cotabiță după teribila perioadă de comă de o lună. ”Nu, nu m-am dus spre lumina albă”

Ce nu se știe despre Gabriel Cotabiță după teribila perioadă de comă de o lună. ”Nu, nu m-am dus spre lumina albă”

Gabriel Cotabiță, celebrul cântăreț român de muzică ușoară și pop-rock, a vorbit într-un interviu despre activitatea sa muzicală, ce planuri are pentru viitor, dar a dezvăluit și lucruri mai puțin ștuite despre persoada de ducă coma de o lună prin care a trecut acum 6 ani.

Solistul Gabriel Cotabiță a dezvăluit că nu va cânta, în acest an, pe litoral. În schimb, artistul a comunicat că pregătește o surpriză pentru fanii săi. Contactat de reporterii playtech.ro, Gabriel Cotabiță a vorbit și despre starea sa de sănătate, precum și despre muzică și soția sa.

Ce surpriză pregătește Cotabiță pentru fanii săi

Deși a anunțat că nu va cânta în anul 2021 nici la mare și nici la petrecerile private, solistul a transmis că pregătește câteva piese pentru fanii săi. „Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă.

Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează.

Atunci, când am avut acel necaz (un infarct suferit în anul 2015 – n.r.), așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste”, a dezvăluit Gabriel Cotabiţă.

Solistul a vorbit și despre Alina, femeia cu care s-a căsătorit în anul 2015. „Soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată”, a declarat artistul.

„Ne-am mutat împreună numai după ce m-am întors eu din… întâmplările mele. Dar aveam intenţii serioase şi înainte, doar îi spusesem să nu mă părăsească. Am întrebat-o, într-o seară, dacă nu vrea să ne căsătorim, iar ea a zis: ‘Tu ţi-ai revenit suficient încât să ştii ce spui?’ Şi m-am bucurat că a zis ‘Da!’. Contează felul în care s-a comportat ea, după comă. A fost o dovadă de dragoste total dezinteresată”, a dezvăluit Gabriel Cotabiţă despre soția sa, anterior.

Gabriel Cotabiță a ajuns la un nou nivel spiritual. „Nu mi s-a arătat lumina albă”

Solistul a mai comunicat că a ajuns la un nou nivel spiritual, în urma experiențelor prin care a trecut. În anul 2015, pe data de 8 mai, cântărețul s-a aflat la un pas de moarte, în timp ce se afla la o sală de fitness din București și a suferit un infarct. Artistul și-a revenit greu, după câteva luni de recuperare. Șansele de supraviețuire au fost, atunci, minime, potrivit verdictelor date de medici.

„Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual.

Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat.

Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de „Vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și „Hai, ia-o de la capăt!”, a declarat Gabriel Cotabiţă, într-un interviu anterior.