Evenimentul Zilei > Monden > Gabriel Cotabiţă, de nerecunoscut. Trecerea anilor nu iartă pe nimeni ! FOTO
Gabriel Cotabiţă, de nerecunoscut. Trecerea anilor nu iartă pe nimeni ! FOTO

Gabriel Cotabiţă, de nerecunoscut. Trecerea anilor nu iartă pe nimeni ! FOTO

Apariţia lui Gabriel Cotabiţă în staţiunea Olimp a şocat lumea. Anii au trecut şi peste el, iar fanii păreau îngrijoraţi de imaginea artistului.

Gabriel Cotabiţă a fost surprins la o repetiție, la un complex din staţiunea  Olimp, iar turiștilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut pe artist.  Cei care au venit să-l asculte la concert susținut pe litoral au dat față-n față cu apariția total schimbată a acestuia – vizibil mai împlinit cu câteva kilograme în plus, părrul lung şi răsfirate de-a lungul creștetului, chiar şi vocea l-a cam trădat arătând că şi-a cam ieșit din formă.

Vedeta abia mai atinge acutele din piesele pe care deunăzi le cânta fără nicio problemă, iar lungimea notelor pe care a abordat-o indică și ea o potihnire, apelând la un astfel de artificiu pentru a se așeza pe sunete, din cauza nesiguranței glasului său.

Zilele trecute, Gabriel Cotabiță,  îmbrăcat lejer, cu pantaloni scurți și un tricou din bumbac,  a testat calitatea sunetului pe scenă, spre bucuria turiștilor care se adunaseră să-l vadă.

Iată cum arată Gabriel Cotabiță la 64 de ani: Foto – wowbiz.

Gabriel Cotabita imagini socante Olimp

Gabriel Cotabita repetitii concert Amfiteatru Olimp

Cinci ani de la accidentul vascular al lui Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabilă are 64 de ani și are trei fete, pe Aela, Eliza și Milena. În vara lui 2015, solistul a șocat o țară întreagă, după ce a suferit un teribil accident vascular, care l-a „aruncat” timp de o lună într-o comă din care nimeni nu mai spera să își revină. La acea vreme, medicii erau extrem de rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire, iar trezirea lui din comă a fost considerată o minune.

S-a recuperat în totalitate

Cu o ambiție incredibilă. Gabriel Cotabiță a învățat din nou să meargă, să vorbească și, ulterior și-a reluat, treptat, concertele, iar acum, la 5 ani de la teribilul accident, este complet refăcut.

Cu toate astea, în ciuda a celor 64 de ani pe care îi are, continuă să-și facă datoria față de public. Amintim că acesta a șocat o țară întreagă și a sfidat până și medicii în anul 2015 atunci când și-a revenit după ce a stat o lună de zile în comă, în urma unui teribil accident vascular.

Cu o ambiție impresionantă, solistul a învățat din nou să meargă, să vorbească, iar ulterior și-a reluat și activitatea. La 5 ani de la accident, acesta se bucură de o soție tânără și care îl susține necondiționat, de cele 3 fiice ale sale și de concertele care nici în pademie nu s-au făcut nevăzute.