Evenimentul Zilei > Politica > Ce face Dan Barna cu banii primăriilor din Bucureşti. Acuzaţiile lui Robert Negoiţă
Ce face Dan Barna cu banii primăriilor din Bucureşti. Acuzaţiile lui Robert Negoiţă

Ce face Dan Barna cu banii primăriilor din Bucureşti. Acuzaţiile lui Robert Negoiţă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a lansat dezvăluiri incendiare care îl vizează pe vicepremierul Dan Barna, acuzat că s-a implicat în diminuarea şi creşterea bugetelor primăriilor din Bucureşti.

Ce face Dan Barna cu banii primăriilor din Bucureşti? Acuzaţiile lui Robert Negoiţă. Într-o filmare postată pe Facebook, Robert Negoiţă îl roagă pe Dan Barna să explice de ce a făcut asta. Primarul Sectorului 3 îl acuză pe copreşedintele USR PLUS că a schimbat Legea Bugetului „noaptea ca hoții”.

De asemenea, Negoiță a completat că Barna este un „Robin Hood un pic plecat de acasă”.

Ce face Dan Barna cu banii primăriilor din Bucureşti

Dan Barna

„Poate cineva ştie să-mi răspundă la această întrebare. Poate există vreun argument raţional. Poate există justificări şi nu le cunoaştem noi? De aceea aş vrea să-l întreb pe domnul Barna, preşedintele USR, care am înţeles că a insistat să se taie banii nu doar de la Sectorul 3, ci şi de la Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6… Să taie banii şi să-i ducă la Sectorul 1 şi la Sectorul 2.

(…) Vreau și eu să văd un USR-ist care îl condamnă pe Dan Barna pentru modul în care a decis să ia banii de la săraci și îi dă la bogați. Iată un Robin Hood un pic plecat de acasă. Vreau să văd USR-iștii cum le explică oamenilor din Sectorul 3 că le iau banii și îi dau la Sectorul 1

(…) Ați făcut modificări noaptea ca hoții, ați modificat bugetul noaptea, sperând că nu se prinde nimeni. Cum să fiți atât de ticălos, domnule Barna? Sau au venit la dumneavoastră cohorte de cetățeni care v-au cerut să tăiați banii de la investiții, de la licee, de la salubritate etc?

Negoiţă a cerut o reacţie de la Orban şi Cîţu

Domnule Orban, domnule Cîțu cum puteți semna o așa ticăloșie? Cum puteți semna să luați banii de la cetățenii sectoarelor 3, 4, 5 și 6 și să îi duceți la Sectorul 1? În mod normal, domnul Barna ar trebui să iasă public și să ne explice, dar cred că și-a pierdut ochelarii și nu vede ceea ce spun cetățenii.

Dacă sunteți mai ticăloși decât PSD, să vă fie rușine! Dacă o țineți tot așa, o să îi aduceți pe români în situația de a-i regreta pe Dragnea și Dăncilă, ceea ce ar fi regretabil… Sper să vă dea Dumnezeu minte și să nu faceți asemenea greșeli grave”, a transmis Robert Negoiţă.

Robert.Negoita DanBarnaUSR