Evenimentul Zilei > Monden > Ce blestem! Fosta divă de la Antena 1, lovită de o nouă nenorocire. Clipe grele
Ce blestem! Fosta divă de la Antena 1, lovită de o nouă nenorocire. Clipe grele

Ce blestem! Fosta divă de la Antena 1, lovită de o nouă nenorocire. Clipe grele

Una dintre cele mai charismatice şi frumoase prezentatoare tv din România, Daiana Anghel (Antena 1, Sport.ro, Kanal D), trece prin momente delicate după ce soţul ei a făcut infarct.

Vestea cruntă vine la aproape un an şi jumătate de la căsătoria cu Sorin Gonţea, bărbatul care a ajutat-o să treacă peste un mare şoc pe care l-a avut în viaţa personală. În prezent, soţul fostei prezentatoare tv de la Antena 1, Sport.ro şi Kanal D se află sub supraveghere în spital.

În acest context, Daiana Anghel le-a transmis un mesaj fanilor care îi urmăresc activitatea pe Instagram, reţea de socializare pe care are aproape 200.000 urmăritori. „Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez şi concursul cu cadouri, doar că va trebui să amânăm cam două zile, sper. Soţul a făcut un infarct şi este internat în spital, iar mâine urmează să-i facă toate analizele (n.r. – miercuri).

Acum este stabil, este ok… doar că cred că mă înţelegeţi că nu am chef acum şi nu-mi arde de story, de quiz… de ce aveam de postat. Vă rog să aveţi răbdare câteva zile, până când voi şti că totul este ok şi că o să se întoarcă acasă şi ne liniştim…”, a transmis Daiana Anghel

Experienţă bogată în televiziune

La 3 august 2019, Daiana Anghel s-a măritat cu Sorin Gonțea, cununia civilă fiind organizată la Brașov. La acea vreme, presa tabloidă n-a ratat momentul şi a consemnat că fosta prezentatoare tv a strălucit într-o rochie roz din tul, în timp ce soțul ei a purtat pantaloni închiși la culoare și un sacou de culoare lila.

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, la doar 21 de ani, iar după aceea cariera ei pe micile ecrane a cunoscut o ascensiune importantă. În 2005 a ajuns la Antena 1 Deva şi a continuat cu Antena 3 între 2005 şi 2007.

Simţind nevoia unei schimbări, Daiana s-a mutat la Sport.ro în perioada 2007-2008, iar la Antena 1 a lucrat între 2009 şi 2011. Din cv-ul ei nu lipseşte nici experienţa de Kanal D, derulată între anii 2011 şi 2012, an în care Daiana Anghel a şi renunţat definitiv la televiziune.

Părăsită cu două luni înainte de nuntă

Înainte de a-şi uni destinele cu Gonţea, ea a trăit o experienţă amară cu un alt bărbat, care a părăsit-o cu doar două luni înainte de nuntă, deşi totul era aranjat şi fusese cumpărată inclusiv rochiar de mireasă. A fost o despărţire cu scandal, evenimentul a fost anulat şi cei doi s-au acuzat de infidelitate.

foto: Daiana Anghel şi Sorin Gonţea în ziua cununiei civile

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.