Evenimentul Zilei > Social > Scandal! Andreea Berecleanu explică plecarea de la Antena 1: „Context impus.”
Scandal! Andreea Berecleanu explică plecarea de la Antena 1: „Context impus.”

Scandal! Andreea Berecleanu explică plecarea de la Antena 1: „Context impus.”

În urmă cu 8 luni, piaţa media era marcată de faptul că Andreea Berecleanu pleca de la Antena 1, eveniment în jurul căruia se pare că au existat nişte neînţelegeri despre care prezentatoarea de ştiri n-a dorit să ofere prea multe detalii.

Totuşi, în interviul acordat pentru okmagazine.ro, Andreea Berecleanu a lăsat să se înţeleagă faptul că despărţirea a fost fortaţă de anumite împrejurări care au intrat în contradicţie cu felul ei de a vedea lucrurile. În acest context, vedeta tv a luat decizia de a pleca la pupitrul Observatorului după 17 ani petrecuţi la Antena 1.

În prezent, una dintre cel mai bine cotate prezentatoare de televiziune din România a revenit pe micile ecrane odată cu acceptarea ofertei venite de la Prima TV, televiziune cu o nouă conducere care încearcă să readucă strălucirea pe care postul o avea altădată. Andreea Berecleanu va pentru prezenta principalul jurnal de ştiri al zilei, Focus 18, de luni până joi.

Ce a convins-o să semneze cu Prima TV?

Cu privire la această revenire la activitatea care a consacrat-o, Andreea Berecleanu a precizat că s-a consultat cu soţul ei, dar decizia finală i-a aparţinut doar ei. De asemenea, când a explicat ce a determinat-o să semneze cu Prima TV, ea s-a referit la lipsa de bun-simţ a anumitor patroni de televiziune.

„okmagazine.ro: De ce ai ales Prima TV? Este evident că nu ţi-au lipsit ofertele. Ce anume te-a convins la oferta Prima TV? Andreea Berecleanu: Bunul-simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rara avis în această lume a patronilor de staţii TV.

okmagazine.ro: Cât a contat pentru tine aspectul financiar când ai făcut alegerea? Este ultimul aspect pe care-l discut, în general. Andreea Berecleanu: La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol. Dar nu asta primează în alegerile mele.”

Mesaje pentru şefii şi vedetele din Antena 1

Vorbind despre atmosfera de la noul loc de muncă, Andreea Berecleanu a declarat: „Este o atmosferă relaxată, oamenii nu sunt încrâncenaţi, nu se bârfesc şi nici nu se victimizează. E un aer proaspăt adus de mulţi tineri jurnalişti, dar şi competent, adus de seniori. E o echipă echilibrată şi cu o energie bună.”

În ceea ce priveşte motivele despărţirii de Antena 1, dar şi varianta conform căreia plecarea a fost forţată de revenirea prezentatoarei Alessandra Stoicescu, Andreea Bereceleanu a precizat: „Am stat şi 8 ani în Pro TV, nu doar 17 în Antenă. Nu vreau să comentez încă o dată motivele plecării mele. Dar să fii sigură că nu am niciun regret.

Am făcut cea mai bună alegere într-un context impus. Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui. Performanţa a fost ce m-a interesat şi o bună colaborare în echipă. Eu nu pot funcţiona decât aşa.”

sursa: okmagazine.ro