Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Berecleanu a răbufnit pe Internet! Eu cred că este o „panaramă”
Andreea Berecleanu a răbufnit pe Internet! Eu cred că este o „panaramă”

Andreea Berecleanu a răbufnit pe Internet! Eu cred că este o „panaramă”

Fosta știristă de la Antena1 Andreea Berecleanu a fost iritată de tot ceea ce s-a întâmplat în timpul campaniei elctorale, dar și după alegerile locale,de pe 27 septembrie 2020.

Andreea Berecleanu a mai spus că se felicită pentru decizia pe care a luat-o de a părăsi lumea mass-mediei.

Reamintim că, Andreea Berecleanu a demisionat de la Antena 1, unde prezenta știrile „Observatorului”.

„Dupa câteva luni de nedeschis televizorul, am vrut să văd duminică rezultatul exit poll. Atât. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul să știu. Sigur, veți spune că se putea și on-line, așa e, doar că live-ul, aduce mai multă adrenalină. Și am făcut o excepție. A trebuit să suport multe discuții din platourile de televiziune de tipul ‘bătut apa-n piua’, ireale, indiferent de post. Apoi, în zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat.

S-a tot vehiculat cuvântul ‘panaramă’. Eu cred că este o ‘panaramă’ tot ce se întâmplă, o bătaie de joc a acestui popor, o manipulare continuă de 30 de ani. Vă spun și vă repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranța pentru câțiva politicieni și atât. În rest, tot ce se întâmplă este jenant.


Și mă felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la începutul acestui an, îmi certifică simțul onoarei. Să dea Dumnezeu norocul de a fi sănătoși și asta e cea mai importantă bogăție! Iar eu asta vă doresc! Cu dragoste, a voastră, Andreea„, a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Unde lucrează acum, fosta știristă

După ce a renunțat la televiziune, Andreea Berecleanu a anunțat că se va implica în afacerile soțului ei, Constantin Stan, de profesie chirurg estetician, care deține mai multe clinici de profil în Bacău și București.

Fosta vedetă de televiziune, Andreea Berecleanu este soția medicului estetician, Constantin Stan. Cei doi dețin clinici de specialitate în București și Bacău. De când a renunțat să mai lucreze la Antena 1, Andreea a decis să-și ajute soțul în afaceri.

În perioada stării de urgență, când clinicile au fost închise, Andreea Berecleanu s-a ocupat online de pacienții soțului său, prin intermediul unor răspunsuri virtuale și a unor filme educaționale.

„Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși!”, transmitea Andreea Berecleanu, tot prin intermediul rețelelor sociale, potrivit gandul.ro