Evenimentul Zilei > Monden > Adevăratul motiv al „rupturii” dintre Andreea Berecleanu și Antena1. Abia acum s-a aflat. „Știa că nu voi accepta!”
Adevăratul motiv al „rupturii” dintre Andreea Berecleanu și Antena1. Abia acum s-a aflat. „Știa că nu voi accepta!”

Adevăratul motiv al „rupturii” dintre Andreea Berecleanu și Antena1. Abia acum s-a aflat. „Știa că nu voi accepta!”

După mulți ani la pupitrul știrilor, plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 a creat  multă vâlvă în spațiul media.

Foarte mulți au fost nedumeriți  despre această „ruptură” neașteptată și au fost curioși să afle adevăratul motiv.

Andreea spune că decizia plecării de la Antena 1 i-a aparținut și că nu a dorit să prelungească un contract de muncă în alte condiții decît cele stabilite/agreate „dintotdeauna”.

„A fost hotărârea mea de a pleca. De fapt, este decizia mea de a nu prelungi un contract de muncă în alte condiții decât cele agreate dintotdeauna de comun acord. Trebuie înțeles că niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus sau, după cum numesc anumite companii „contracte-cadru. Sunt o persoană care respectă rigorile, disciplina, și asta am demonstrat în timp. Nu e nevoie de clauze care ofereau protecții excesive doar uneia dintre părțile contractului”, a declarat Andreea Berecleanu.

De asemenea, vedeta TV dezvăluie că reprezentanții conducerii postului au insistat doar „în mod aparent” ca ea să rămână.

„Decizia mea a fost luată pe parcursul acâteva zile, nu a fost ceva premeditat. Iar conducerea, deși în mod aparent a insistat să rămân în grup, oferindu-mi diverse proiecte și funcții, știa că nu voi accepta. Să știi că nu-mi lipsește flexibilitatea, sunt un om care înțelege multe, altfel nu puteam lucra într-o redacție, unde timp de 17 ani au fost schimbați zeci de șefi”, a mai spus Andreea Berecleanu

Despre această situație, Andreea Berecleanu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care muțumește tuturor celor care au susținut-o după ce a plecat de la Antena 1.

„Dragii mei, mesajele voastre de solidaritate sunt copleșitoare! Vă mulțumesc din suflet că înțelegeți exact care este demersul meu în calitate de jurnalist dar și al soțului meu, în calitate de medic. Am ales să ilustrez această postare cu o fotografie a unei case de pe o stradă din București. Nu e tocmai cea mai frumoasă, pare chiar neterminată, dar are un copac înmugurit care o domină. Asta cred eu despre voi, cel puțin despre cei care îmi sunteți prieteni aici, pe facebook sau pe instagram. Și, de fapt, gândurile voastre, mai ales în momentul plecarii mele din Antena 1, au fost mai presus decât ale unor persoane care au dat ‘follow’ la o pagină din curiozitate. Vă citesc fiecare mesaj și mă regăsesc de multe ori. Ca femeie, ca soție, ca mamă, ca gospodină, ca profesionist în meseria mea, ca român, ca om. Acest copac înmugurit sunteți voi, cei buni, cei drepți, cei cu speranță și dor de civilizație, dreptate și bun simt. Și știu că sunteți mulți. Vă îmbrățișez cu drag! Cu dragoste, Andreea❤️”, a scris vedeta pe contul personal de Facebook, potrivit cancan.ro