Evenimentul Zilei > Monden > Ce au căutat românii pe internet anul acesta. Topul a stârnit hohote de râs
Ce au căutat românii pe internet anul acesta. Topul a stârnit hohote de râs

Ce au căutat românii pe internet anul acesta. Topul a stârnit hohote de râs

În anul în care toată lumea s-a mutat în online, eMAG, una dintre cele mai celebre platforme de cumpărături, a făcut un top al celor mai ciudate și amuzante căutări pe care românii le-au făcut în anul 2020.

În contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, toată lumea s-a „mutat” în mediul online, iar cumpărăturile de pe internet au devenit o normalitate chiar și pentru cei care erau obișnuiți să cutreiere prin magazine.

Precum în anii precedenți, eMAG, una dintre cele mai mari platforme de cumpărături din România, a publicat un top al celor mai amuzante și ciudate lucruri pe care românii le-au căutat în anul care tocmai se încheie.

În categoria numită „ŞTIU EXACT CE CAUT”, românii au tastat următoarele: „laptop cu un măr pe spate, soluţie pentru păr să arate bine, instrument de măsurat sprâncenele, set de electrocasnice care să cuprindă frigider, aragaz şi maşină de spălat, dar şi „adidasi de copii apăruţi acum”.

La categoria „Brandu mare”, românii au căutat: „centrală bowch, ninteni wii, scheibord din carfur, adidași femei naik și aifon pro max mai ieftin”.

La categoria „Trending”, următoarele cuvinte au dominat căutările: „măști, iphone 12, dezinfectant, samsung s20, cameră ewb, drojdie, mască de protecție n95, spirt, iphone se2, playstation 5”.

În curând, pe eMAG, este una dintre rubricile care a stârnit cele mai multe hohote de râs pe internet. Astfel, românii au căutat următoarele: „dinte de aur, măști second hand, accesorii praștie, agent pază, organe porc, mintea ta, teste pentru detectarea prostiei, găuri bărbați, aer carpați îmbuteliat, manele cu hello kitty”.

Și fenomenul creat de aplicația Tik Tok a adus numeroase căutări pe celebra platformă. „Buleze de la Tik Tok și pantaloni de la Tik Tok, ceas ceas care ere tot ce vrei tu și tiktok tiktok și jocuri și tube și tu și jocuri jocuri care vrei sa instalezi tu care vrei sa le instalezi tu care îți plac, ceva sa tina telefonul cand faci tik tok, adidași cu tik tok, cercei cu tik tok”.

Unele dintre cele mai amuzante căutări s-au înregistrat și la categoria „Te rezolvă eMAG Genius. Românii au căutat: „numărul de telefon al președintelui Iohannis, cască Iohannis, om din BV cu bani mulți care vrea să o ia pe sormea, animal preț lemur”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.