Evenimentul Zilei > Politica > Ce a PĂȚIT Alina Gorghiu după ce a scris pe Facebook că nu a decolat niciun AVION
Ce a PĂȚIT Alina Gorghiu după ce a scris pe Facebook că nu a decolat niciun AVION

Ce a PĂȚIT Alina Gorghiu după ce a scris pe Facebook că nu a decolat niciun AVION

Fosta președintă PNL a scris pe Facebook că nu a decolat niciun avion în această dimineață, ea pregătindu-se să plece la prânz la Comisia pentru alegerea judecatorilor CEDO, Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei. Imediat, au apărut comentarii ironice pe pagina sa. În același timp, aeroportul Henri Coandă anunță că se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Sunt unele zboruri are înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Niciun avion nu a decolat in dimineața aceasta…la prânz e rândul meu la îmbarcare", a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

"Cu cate 2 ore intarziere, dar au decolat!! E asa de greu sa te uiti online la tabela de plecari?? Doar cateva au fost anulate", i-a replicat Gabriela Dimitriu. 

"E acu rabda si matale putin…Iarna nu-i ca vara, a zis un fost / actual coleg de-al vostru", i-a scris și Cristian Tarcea. 

"Eu stiam ca-i sesiune parlamentara … Timisoarenii v-au ales !?", a replicat și Ioan Leucuș. Și comentariile nu s-au oprit aici. 

Eduard Iliescu: Vrei să pleci din tara?"

Alex Andru:Ghinion.!!!!!!!".

Mihail Ioan Precup: " Doar nu plecați în exil ? Țara arde și dumneavoastră mergeți la shopping la reducerile din iarnă ?".