Evenimentul Zilei > Justitie > CAZUL GUTĂU. Traian Băsescu anunță dezvăluiri la adresa fostei președinte a Înaltei Curți de Casație și Justiție: MĂ VOI DUCE LA PROCURORUL GENERAL. A PARTICIPAT LA O ÎNSCENARE ORDINARĂ!
CAZUL GUTĂU. Traian Băsescu anunță dezvăluiri la adresa fostei președinte a Înaltei Curți de Casație și Justiție: MĂ VOI DUCE LA PROCURORUL GENERAL. A PARTICIPAT LA O ÎNSCENARE ORDINARĂ!

CAZUL GUTĂU. Traian Băsescu anunță dezvăluiri la adresa fostei președinte a Înaltei Curți de Casație și Justiție: MĂ VOI DUCE LA PROCURORUL GENERAL. A PARTICIPAT LA O ÎNSCENARE ORDINARĂ!

În cazul Mircia Gutău a intervenit și fostul preşedinte, Traian Băsescu. Actualul lider al PMP promite un denunţ incendiar la Parchetul General. În centrul atenţiei, fosta președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu pe care o vede eliminată de la Curtea Constituţională, prin demisie. Anunţul a fost făcut în direct la România TV, la emisiunea Ionelei Năstase. La aceeași emisiune au mai participat Dan Andronic, candidatul PMP la Giurgiu și Mircea Toader, deputat PNL, fost PDL.

Traian Băsescu a avut un dialog dur cu liberalul Mircea Toader, fostul său aliat din PDL.

Traian Băsescu: "Întrebaţi-l pe domnul Mircea Toader dacă a avut vreo confidenţă cu doamna Livia Stanciu.

Mircea Toader: Nu ştiu nimic.

Traian Băsescu: Aşa să vă ajute Dumnezeu cât adevăr spuneţi acum."

După care fostul președinte al României a continuat:

"Dacă vreţi un dosar trucat, o ordinărie a justiţiei este vorba de dosarul lui Gutău. Se consideră o victimă pregătitoare. Eu am fost mereu convins că Gutău a fost nevinovat. La Curtea Supremă cu 2-1, doamna Stanciu şi încă o doamnă au spus vinovat. Mă voi duce la procurorul general pentru a vorbi despre cazul Mircia Gutău. Probabil mă voi duce zilele următoare. Gutău nu a avut parte de un proces corect. A fost o înscenare ordinară.

Nu am dubii în privinţa lui Gigi Becali, Victor Becali, Remeş, Mureşan, dar în cazul Gutău am dubii serioase. CEDO le-a confirmat. Îmi explic public părerea. A fost dubioasă condamnarea lui Gutău la Înalta Curte. (Livia Stanciu n.n) Stă cu nesimţire în poziţia de judecător al CCR când ştie că a participat la o înscenare. Doamna Stanciu va trebui luată de Pachetul General de acolo pentru acest caz, aşa cum l-au luat şi pe Greblă pentru struţi.", a tunat Băsescu.