Cazul Caracal ia o turnură uluitoare! Gheorghe Dincă, la un pas de libertate!

Cazul Caracal ia o turnură uluitoare! Gheorghe Dincă, la un pas de libertate!

Sunt elemente noi care conturează o ipoteză uluitoare: Gheorghe Dincă poate fi eliberat din închisoare!

Totul are la bază expertiza efectuată de specialiștii de la Măgurele, care a arătat că în butoiul lui Gheorghe Dincă au fost arse două cadavre! Dezvăluirea îi aparține jurnalistei Adina Anghelescu și a fost făcută la România Tv.

Inclusiv avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, Aurel Moldovan, confirmă, dar el vine și cu o ipoteză-bombă în cazul „Caracal”: procedura judiciară a fost viciată, iar acest fapt ar putea duce la eliberarea lui Gheorghe Dincă!

Adina Anghelescu a povestit la RTV ce au descoperit experții de la Măgurele: „Butoiul metalic era fabricat din aliaj de fier, urme de mangan, prezenta un mare grad de uzură, era acoperit de rugină, iar pe suprafaţa acestuia s-au identificat urme de acizi graşi, textile, fire de păr canin şi materie care conţine zinc, fier, calciu, titan şi urme de ser de acizi grași, urme de grăsime care puteau avea provenienţă animală sau umană. Din analizarea compoziţiei chimice a fragmentelor osoase, s-a stabilit că oasele găsite în butoi au ars la o temperatură cuprinsă între 600 si 1000 de grade Celsius, oasele de la lizieră până la 800 grade Celsius. Pe oasele din butoi si lizieră au fost identificate elemente de polietilenă, vaselină şi lemn ars, ceea ce a dus la concluzia că arderea lor s-a produs în același butoi. Cenușa găsită în butoi şi cea găsită în lizieră prezintă compoziții asemănătoare. Pe fragmentele osoase ridicate din butoi și lizieră s-au identificat elemente chimice identice ceea ce face ca specialiştii să concluzioneze că arderea s-a produs în acelaşi loc, adică în butoiul expertizat din curtea lui Dincă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

La rândul lor, avocații celor familii implicate în acest caz, Melencu și Măceșanu, susțin că nu au știut despre această expertiză. Mai mult, avocatul Aurel Moldovan invocă erori de procedură care pot duce la eliberarea lui Gheorghe Dincă.

„Am aflat despre această expertiză când am studiat ultima dată dosarul. Noi trebuia să fim chemaţi înainte să dispună efectuarea expertizei”, a reacționat avocatul Aurel Moldovan.