Anchetatorii s-au întors în această dimineață la Caracal. Oamenii legii iau în calcul chiar dărâmarea locuinței lui Gheorghe Dincă.

Un scanner performant a fost adus de către specialiști și vor radiografia pereții casei. Dacă aparatul le va indica faptul că în pereți Gheorghe Dincă ar fi putut ascunde probe, anchetatorii ar putea lua în calcul demolarea casei bucată cu bucată, potrivit Antena 3.

Pe de altă parte, Antena 3 a transmis de la fața locului că în continuare anchetatorii scanează curtea, nu casa, urmând să decidă dacă vor sparge gropile betonate. 40% din curte a fost deja scanată, au fost marcate 23 de locuri, unde nu s-a găsit nimic. După ce finalizează scanarea curții, anchetatorii vor scana întreaga casă și, dacă vor fi constatate diferențe, vor lua decizia intervenției asupra casei.

Mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă a fost prelungit săptămâna trecută, de către magistraţii Tribunalului Olt, pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 24 septembrie.