Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Acuzații grave ale familiei Luizei. „Nu ne-a prezentat nicio dovadă”
Cazul Caracal. Acuzații grave ale familiei Luizei. „Nu ne-a prezentat nicio dovadă”

Cazul Caracal. Acuzații grave ale familiei Luizei. „Nu ne-a prezentat nicio dovadă”

Mama și bunicul Luizei, s-au arătat dezamăgiți de modul în care au decurs discuțiile legate de dispariția Luizei Melencu cuprocurorul șef adjunct al DIIICOT

În urma întâlnirii pe care a avut-o azi cu procurosul șef adjunct al DIIICOT, Hosu Georgiana, mama și bunicul Luizei, s-au arătat dezamăgiți de modul în care au decurs discuțiile legate de dispariția Luizei Melencu, care a fost rapita și sechestrată acum 8 luni de Gheorghe Dincă.

Atât mama dar mai ales bunicul Luizei s-au arătat indignati de modul în care procurorul șef adjunct al DIICOT le-a răspuns la semnele lor de întrebare. Mai mult, ei s-au arătat indignați de faptul că procurorul șef adjunct al DIICOT nu dorește să cerceteze alte piste, menținându-și punctul de vedere că Luiza Melencu a fost ucisă de Ghorghe Dincă .

,,Doamna procuror nu ne-a adus niciun document, nu ne-a prezentat nicio dovadă în susținerea acestei teorii, „, a spus bunicul fetei.

Familia Melencu susține că procurorii DIICOT nu acceptă ideea că fetele să fi fost răpite sau traficate, oamenii legii mergând în continuare pe ipoteza că fetele au fost omorâte de Gheorghe Dincă, cu ajutorul unui complice care a aparut brusc dupa 6 luni. Mama Luizei Melencu a zis că le-a spus procurorilor că fetele sunt traficate, în timp ce procuroarea DIICOT susține că ar exista probe că ele sunt moarte.

În ceea ce privește întâlnirea pe care a avut-o cu adjuncta DIICOT, bunicul spune că a stat doar două zeci de minute și a plecat, fiind nemulțumit de răspunsurile primite. Bunicul Luizei anunță că va intra in greva foamei de sărbători ca să obțină adevărul de la DIICOT.