Evenimentul Zilei > Social > Caz controversat în Prahova! Doi soţi au murit la câteva ore după vaccinare
Caz controversat în Prahova! Doi soţi au murit la câteva ore după vaccinare

Caz controversat în Prahova! Doi soţi au murit la câteva ore după vaccinare

Cei doi soţi din judeţul Prahova au murit la doar câteva ore după ce s-au vaccinat cu Pfizer. Fiica celor doi, de asemena, se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

Soții au avut simptome de Covid înainte de a se vaccina. Dar, din păcate, cei doi au considerat că au o simplă răceală alegând să se trateze cu medicamente specifice acestei boli.

Caz incredibil în Prahova! Doi soţi au murit la câteva ore după vaccinare

Soţia de 66 de ani și bărbatul sau de 71 de ani au avut simptome asociate COVID-19. Greşeala lor a fost că nu au consultat un medic, mergând pe ideea că au doar o simplă răceală specifică sezonului.

Potrivit Antena 3, pe data de 3 martie cei doi au mers la Câmpina pentru a se vaccina. Imadiat după ce a primit vaccinul Pfizer, femeia a leșinat aflându-se încă la spital.

Medicii au stabilizat-o, iar după o oră și jumătate, i s-a spus că poate pleca acasă. Numia că, odată ajunsă acasă, starea femeii s-a înrăutățit. Aceasta nu a mai mâncat până pe 6 martie, când familia a chemat ambulanța.

Citeşte şi: Caz tragic la Vaslui. A murit la 48 de ore după rapel. Avea doar 35 de ani

Femeia a fost dusă la Spitalul Județean din Ploiești, unde a ajuns pe secția de Terapie Intensivă. La fel și bărbatul acesteia, a cărei stare de sănătate s-a deteriorat rapid.

Din păcate, femeia a murit pe data de 18 martie, iar soțul ei, pe 19 martie.

IPJ Prahova a confirmat decesul celor doi, menționând, însă, este vorba despre o moarte naturală în cazul soţilor vaccinaţi cu Pfizer.

Fiica celor doi este în stare gravă la ATI

Mai mult, pe certificatul de deces al femeii, la cauză, este trecută insuficiență cardio-respiratorie severă, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și alte alte boli, dar nu severe.

Iar la soțul acesteia, pe certificatul de deces a fost trecută insuficiență cardio-respiratorie severă, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și cardiopatie ischemică.

Din nefericire, fiica celor doi este, de asemenea, la Terapie Intensivă. Potrivit sursei menţionate, starea acesteia nu este una tocmai bună. De precizat faptul că fiica celor doi părinţi decedaţi a fost imunizată cu serul AstraZeneca.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.