Evenimentul Zilei > Economie > CÂŢI bani învârte un studio de videochat în România!
CÂŢI bani învârte un studio de videochat în România!

CÂŢI bani învârte un studio de videochat în România!

Într-o perioadă în care multe firme au tras obloanele, videochatul reprezintă în România una dintre cele mai înfloritoare afaceri.

S-a deschis recent al doilea studio al francizei Studio 20 și cel mai mare studio de videochat din România, în acest moment. Acesta este situat în PiaţaVictoriei din Bucureşti şi se întinde pe o suprafaţă de peste 800 de mp, cu o investiţie de aproximativ 200 mii de euro.

Aici urmează să lucreze peste 100 de modele, iar cu tot cu personalul auxiliar vor fi angajate aproximativ 120 de persoane. „Pentru acest al doilea studio al reţelei Studio 20 aşteptăm venituri de aproximativ 600 de mii de euro în 2015 și de până la 1,5 milioane de euro pe an, începând cu 2016”, a declarat Robert Vanderty, managerul studioului.

Rezultatele financiare ale studioului pilot au atins aproape 900 de mii de euro după un an de activitate, timp în care Studio 20 a primit două distincţii din partea industriei de profil. În Las Vegas, la GFYAwards, Studio 20 a fost ales Best Live Cam Studio, iar în Barcelona, modelul studioului, Devious Angel, a primit trofeul "Best Live Cam Model Personal Site".

„Evident că ne-a bucurat acest premiu, este o certificare a faptului că Devios Angel, colega noastră, nu întâmplător a avut luni în care a câştigat peste 10.000 de dolari. O astfel de activitate nu se face fără traininguri permanente, fără muncă asiduă, fără suportul unei echipe profesioniste. Acesta este principalul punct forte al Studio 20, un sistem care funcționează și care ajută modelele să câștige dublu față de media pe țară. Prin sitemul de training şi asistenţă permanentă, pentru modele şi management, francizații sunt siguri că studiourile lor pot genera profituri foarte bune, în condiții complet legale” declară Robert Vanderty.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News