Cătălin Măruţă a răbufnit: Este o bazaconie, este o mare tâmpenie fără sens

Cătălin Măruţă a răbufnit: Este o bazaconie, este o mare tâmpenie fără sens Cătălin Măruţă şi Andra. Sursa foto. Facebook

Cătălin Măruţă a răbufnit după ce apărut în presă că împreună cu Andra au datorii mari la ANAF. Mai exact, cei doi soţi au împreună patru firme, care potrivit surselor, aveau datorii uriașe la finalul anului fiscal 2022.

Cătălin Măruţă neagă informaţiile apărute în presă precum că împreună cu Andra ar avea datorii la stat de aproximativ șapte milioane de lei. Ar fi vorba despre două firme pe care cei doi le deţin şi care ar fi acumulat aceste datorii încă din 2022. Dar Cătălin Măruţă a negat totul, spunând că nimic nu este adevărat.

Cătălin Măruţă spune că nimic nu-i adevărat

Cătălin Măruţă a trimis documente de la ANAF pentru a arăta că nu există niciun fel de datorie. Este vorba despre Plan B Music SRL şi Ocean Music SRL. La prima, Cătălin Măruță deține 20% din acțiuni, iar Andra, restul. La a doua, Măruță are 80% din părțile sociale, iar Andra, 20%.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi barbă

Ne puteți urmări și pe Google News

Cătălin Măruţă şi Andra. Sursa foto: Facebook

În cazul firmei Plan B Music SRL, datoriile la stat la finalul anului 2022 ar fi de aproximativ 3,1 milioane de lei. În cazul firmei Ocean Music SRL, suma datorată către stat la finalul anului 2022 ar fi de aproximativ 4,8 milioane de lei.

Cătălin Măruță a venit cu documentele de la ANAF

Cătălin Măruţă a vorbit despre aceste informaţii apărute zilele acestea în presă. Mai mult, el a pus la dispoziție ultimele documente primite de la ANAF, care arată că nu are datorii la stat.  De asemenea, prezentatorul TV spune că totul este o tâmpenie. ANAF nu ar permite datorii atât de mari.

„Este o bazaconie, nu este nimic adevărat, este o mare tâmpenie fără sens! Sunt aberații tot ce a apărut pe marginea acestui subiect. Crezi că statul te lasă în pace dacă ești dator o asemenea sumă uriașă? Crezi că ANAF nu îţi pune poprire pe conturi, nu ţi le blochează, dacă tu ai de dat șapte milioane de lei? Eu am de la ANAF documente care arată clar că nu avem nicio datorie la stat. O să ți le trimit și ție să vezi. Sunt documente trimise către noi în octombrie, anul trecut”, a declarat Cătălin Măruţă, pentru cancan.ro