Evenimentul ZileiMondenCătălin Măruță a fost agresat în fața tuturor: „M-a umplut de sânge”. Dezvăluiri șocante

Cătălin Măruță a fost agresat în fața tuturor: „M-a umplut de sânge”. Dezvăluiri șocante

Cătălin Măruță a fost agresat în fața tuturor: „M-a umplut de sânge”. Dezvăluiri șocante
Cătălin Măruță este genul de persoană care mereu spune tot ceea ce are pe suflet sau în minte. Nu stă mult să analizeze situația, ci spune direct ceea ce gândește. De-a lungul timpului, prezentatorul tv ne-a povestit multe aventuri din viața sa, însă despre momentul în care a fost agresat nu a amintit niciodată.

Cătălin Măruță a reușit să surprindă pe toată lumea cu o poveste pe care o ține de mult timp ascunsă. Deși nu este nimic rușinos pentru el, prezentatorul tv nu a vorbit niciodată despre ziua în care a fost agresat în văzul tuturor, fără ca cineva să intervină. În urma conflictului a fost nevoit să meargă la spital.

Incidentul a avut loc cu mulți ani în urmă, într-un autobuz din București. Încă de la începutul poveștii, Cătălin Măruță a vrut să sublinieze faptul că poți rămâne extrem de ușor fără bunurile personale după o călătorie pe acel traseu. Prezentatorul a vrut să facă o faptă bună, atrăgându-i atenția unei doamne că are geanta deschisă. Din păcate a stricat planurile unui domn de lângă el, așa că a fost agresat.

În ciuda faptului că autobuzul era plin de călători, nimeni nu a sărit în apărarea vedetei. Cătălin Măruță susține că abia după ce agresorul a coborât lumea a început să se revolte. Din păcate, o faptă bună a dus la o agresivitate fizică. Vedeta s-a ales cu un cap în nas și a avut nevoie de ajutor medical.

Cătălin Măruță a fost gresat în văzul tuturor. A avut nevoie de îngrijiri medicale

“Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: ‘Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă’.

Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ‘Ce te bagi mă?’. Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: ‘Coborâm la prima împreună’. Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic.

La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească.

Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a declarat prezentatorul în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”.


Accesează: