Evenimentul Zilei > Monden > Andra și Catalin Măruță locuieșc într-o vilă de un milion de euro. Ce și-a amenajat cunoscutul prezentator într-o aripă a casei
Andra și Catalin Măruță locuieșc într-o vilă de un milion de euro. Ce și-a amenajat cunoscutul prezentator într-o aripă a casei

Andra și Catalin Măruță locuieșc într-o vilă de un milion de euro. Ce și-a amenajat cunoscutul prezentator într-o aripă a casei

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Aceștia se iubesc din tinerețe și au reușit să își construiască o carieră de succes. Vila lor costă o avere! Au apărut primele imagini cu casa vedetelor.

Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au doi copii, Andra și David.

Andra este considerată una dintre cele mai bune voci din România, iar Măruță are o emisiune de succes. După munca depusă, cei doi au reușit să își construiască o vilă impresionantă. Casa este situată în una din cele mai scumpe zone din Capitală, anume în Pipera, aproape de Grădina Zoologică.

Vila de 1 milion de euro

Exteriorul este unul simplu, dar cu o curte mare, terasă, piscină și un spațiu încăpător în fiecare cameră. Imobilul este mare, motiv pentru care prezentatorul de televiziune și-a putut organiza într-o aripă a casei studioul unde filmează pentru propriul podcast.

În pandemie, soțul solistei și-a făcut o emisiune online ‘Acasă la Măruță’. Acesta le arată fanilor cum este viața lui de zi cu zi. Fanii au fost foarte încântați că îl pot vedea pe prezentator și în alte ipostaze.

„Ziua mea începe întotdeauna devreme. Încep cu grădiniță și școală, adică îi duc pe copii și, pe drum, mai stăm de vorbă, ascultăm muzică. Urmează diverse alte întâlniri și pregătirea pentru emisiunea live.

După aceea mă ocup de podcast: mă uit pe montaje, adică episoadele aproape gata de a fi publicate, mă gândesc la următorii mei invitați, dau telefoane și stabilesc date pentru înregistrări. De obicei, înregistrez seara. Seara, dacă am o zi mai ușoară, îi prind și pe copii treji, luăm cina împreună, ne jucăm.

Dacă ajung târziu, o prind doar pe Andra și stăm împreună. Nu îmi dau seama cum trece timpul! Sunt, într-adevăr, atent la dorințele publicului și sunt conștient de faptul că suntem dependenți de interesul lor.

Când ești în lumina reflectoarelor, chiar filmând în regim de live zi de zi, nu mai vezi lucrurile în mod obiectiv și deciziile pe care le iei pot fi văzute cu alți ochi după un timp.”, a detaliat vedeta, potrivit playtech.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: