Soția lui Cătălin Cherecheș nu a părăsit România. Și-a vizitat părinții în arest

Soția lui Cătălin Cherecheș nu a părăsit România. Și-a vizitat părinții în arest Cătălin Cherecheș si soția. Sursa foto: Facebook/ Tabita Gliga

Partenera de viață a primarului din Baia Mare se află în continuare pe teritoriul României. Aceasta și-a vizitat părinții aflați în arest preventiv. Soțul ei a fost capturat de autoritățile din Germania.

Soția lui Cătălin Cherecheș nu a plecat din România. În ultimele zile au circulat numeroase ipoteze legate de ieșirea acesteia din țară. Unele voci susțineau că partenera de viață a edilului l-ar fi urmat, ajungând pe insula din Italia. Între timp, partenerul ei de viață a fost capturat pe teritoriul Germaniei.

Soția lui Cătălin Cherecheș a rămas în țară

Primarul orașului Baia Mare a fugit din țară de 5 zile. Cătălin Cherecheș a fost căutat la nivel internațional după ce a părăsit țara, cu toate că trebuia să răspundă în fața legii. Edilul a fost prins de autoritățile bavareze, gonind pe o autostradă. Conform primelor informații, acesta se afla în mașină cu mătușa lui.

Soția lui Cătălin Cherecheș, Tabita Gliga, nu a ieșit din țară. După fuga edilului s-a vehiculat în spațiul public că aceasta ar fi urmat pe soțul ei. Mai mult, una dintre ipoteze arăta că și mama acestuia ar fi ajuns un Italia. Toate zvonurile respective au fost spulberate, după ce Tabita Gliga și-a vizitat părinții, aflați în arest preventiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tabita Gliga, vizită la sediul poliției din Târgu Mureș

Soția lui Cătălin Cherecheș a fost în vizită la părinții ei. Cei doi se află În cadrul Centrului de reținere și arest preventiv al Poliției Târgu Mureș. Tabita Gliga a folosit mașina personală pentru a face acest drum.

Femeia a dus în sediul Poliției din Târgu Mureș mai multe bagaje. Acestea au fost predate ulterior părinților ei, după controlul amănunțit al polițiștilor. Tabita Gliga a intrat în sediul instituției vorbind la telefon și a evitat să ofere detalii legate de soțul ei.

Soția lui Cătălin Cherecheș nu a părăsit România. Și-a vizitat părinții

Soția lui Cătălin Cherecheș. Sursa foto: Facebook \ Tabita Gliga

Dosar penal pe numele lui Cătălin Chereches

Procurorii de pe langa Tribunalul Maramureș au făcut încă un pas în cadrul acestui dosar. Aceștia au deschis un dosar penal pe numele edilului din Baia Mare. Cătălin Cherecheș a trecut frontiera ilegal, folosind cartea de identitate a unei rude. În acest dosar sunt vizate și alte persoane, bănuite că ar fi favorizat făptuitorul.

Dosarul deschis vizează trecerea frauduloasă a fromtierei și fals privind identitatea și favorizarea făptuitorului. Până la această ora nu se știe dacă în dosar sunt vizați și angajați ai primăriei, ori alte rude care l-ar fi ajutat pe Cherecheș să fugă.

De asemenea, procurorii din Satu Mare au deschis un dosar de neglijență în serviciu. Vizat în acest sens este polițistul din Vama Petea care a controlat documentele lui Cherecheș la ieșirea din țară. Cu toate că edilul din Baia Mare a folosit actul de identitate al unei rude, ofițerul respectiv nu a sesizat acest lucru. Autoritățile române și cele bavareze colaborează în acest moment pentru aducerea în țară a edilului.