Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât este taxa de petrecere în Vama Veche. Amenda usturătoare primită de cinci tineri
Cât este taxa de petrecere în Vama Veche. Amenda usturătoare primită de cinci tineri

Cât este taxa de petrecere în Vama Veche. Amenda usturătoare primită de cinci tineri

Mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, au primit o amendă usturătoare de către oamenii legii din Constanța.

Cinci tineri au primit o amendă în valoare de 10,000 de lei după ce au organizat o petrecere în Vama Veche.

Conform unui comunicat remis de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, la data de 1 mai,, în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai s-au sesizatcu privire la faptul că, pe plaja din dreptul unei terase din staţiunea Vama Veche, mai multe persoane dansează, încălcându-se măsurile de distanţare fizică.

Cinci tineri, amendați după ce au organizat o petrecere în Vama Veche

„La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, ar fi organizat petreceri pe plajă, mai exact ar fi difuzat muzică prin intermediul unor boxe alimentate cu generator de curent, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au procedat la îndepărtarea persoanelor respective, solicitndu-le să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de COVID 19.

Ba mai mult, poliţiştii Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai au dat 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.500 de lei, (dintre care 10 avertismente), persoanelor care nu au respectat măsurilor de protecţie individuală sau au încălcat normele de convieţuire socială, ordine şi siguranţă publică.

Polițiștii din Constanța, avertisment pentru petrecăreți

IPJ Constanţa a mai precizat că poliţiştii şi jandarmii acţionează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi pentru prevenirea faptelor antisociale.

CITEȘTE ȘI  Avertizarea metorologilor devine realitate. Cod galben de fenomene meteo periculoase în mai multe județe

CITEȘTE ȘI –Istoria incredibilă a unui român din Spania. A murit în 2007, familia l-a dat dispărut în 2019. Când a fost găsit

CITEȘTE ȘI Cele mai scumpe autostrăzi din România. A7 costă 17,5 milioane de euro pe kilometru

CITEȘTE ȘI  Vremea o ia razna peste tot în lume. Tornade în Japonia, clădiri avariate, oameni răniți