Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion

Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion Denise Rifai, Razvan Simion, Dani Otil. Sursă foto: Captură video Youtube

Denise Rifai a fost incomodată de curiozitățile colegilor săi de breaslă Dani Oțil și Răzvan Simion. Cei trei au stat împreună la aceeași masă în cadrul unui podcast, însă unele întrebări nu au fost pe placul prezentatoarei de la Kanal D.

Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion

Comediantul Nedelcu Cosmin, cunoscut sub pseudonimul Micutzu a reușit să-i convingă pe cei trei să participe în cadrul unui podcast, la care au participat și studenți. Subiectul principal adus în atenție tinerilor a fost  „Ți-a închis online-ul TV-ul?”.

După discuții între moderator și cele trei vedete a urmat și o sesiune de întrebări și răspunsuri. În cadrul acesteia, studenții s-au arătat curioși să afle cum au cheltuit invitații primii bani câștigați. Răzvan și Dani au relatat că primii bani i-au cheltuit pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi.

Pe de altă parte, Denise Rifai, interpretând întrebarea într-un mod diferit, a împărtășit cu tinerii studenți momentul în care a simțit că a ajuns la un punct financiar stabil. În acel punct, a spus ea, a fost momentul în care a decis să facă investiția în ceva mai scump, cumpărat pentru ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, Denise Rifai a dezvăluit și ce achiziții a făcut după ce a atins un anumit statut financiar: „Mi-am luat niște pietre”.

Imediat, Răzvan Simion a presupus că e vorba despre o achiziție consistentă și că n-ar fi vorba de gablonțuri:

„Dar ce salariu ai tu de ți-ai luat diamante?”. Denise Rifai a menționat că nu ar fi vorba de bijuterii scumpe, însă vedeta de la Antena 1 a continuat: „Ți-ai luat tu zirconiu, că ai și față de zirconiu”.

Și Dani Oțil a sărit în completarea colegului și bunului său prieten: „Dar tu erai bogată tot timpul, nu? Că după nume îmi dau seama că ai fost bogată. Poate tu nu ai venit la facultate cu două plase de rafie și nu te-au interesat primele 16 salarii”.

Dani Oțil a remarcat că a privit prea dur unul dintre studenții prezenți în sală: „Dacă te uiți și la mine cum te-ai uitat la domnul student, m-aș pierde”. „Nu, că eu sun pe Gabriela în seara asta”/ „Să-mi dai video”, a fost continuarea dialogului.

denise rifai, razvan simion, dani otil

Denise Rifai, Razvan Simion, Dani Otil. Sursă foto: Captură video Youtube

„Nu mai suntem așa încrâncenați. Înainte chiar ne uram”

Un alt subiect dezbătut a fost și concurența dintre Pro TV și Antena 1. Răzvan Simion a menționat că relațiile între posturile concurente s-au calmat acum. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a explicat că în trecut situația era mai tensionată și le era interzis să discute cu colegii de la alte posturi de televiziune.

„Au fost vremuri mai stricte. Când am intrat noi în televiziune, în 2006, era foarte strictă treaba.

Acum niște ani, când am venit în Antenă, nu puteam să vorbim cu ăștia de la Pro decât prin spatele PR-ului. Nu mai suntem așa încrâncenați. Înainte chiar ne uram”, a spus Răzvan Simion.

Dani Oțil a adus un ton mai plăcut în conversația inițiată de Răzvan Simion și a subliniat ce au în comun toți trei.

„Prima chestie care ne leagă este că știm să dăm impresia că muncim și când nu muncim. Nevestele noastre sunt mințite adesea că avem repetiție, treabă. Dar nu.

Doi, trecând de epoca Teo, Mircea, Călinescu, care au revoluționat versiunea asta a televiziunii, aia a fost epoca în care prezentatorii TV aveau și ei probleme, câini acasă, îi durea capul. Ei au fost ăia care au dat drumul la poveștile alea de viață, ceea ce reușim să facem… Noi nu avem nicio zi liberă pe motive medicale din 1998. În meseria asta, ca și voi pe scenă, chiar dacă ai o zi proastă, vă faceți treaba. Sunt multe alte meserii în care poți s-o mai fentezi”.