Schimbările prin care a trecut Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble. „Mi-a fost greu”

Schimbările prin care a trecut Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble. „Mi-a fost greu” Răzvan Simion și Daliana Răducan. Sursa foto: Facebook

Răzvan Simion a trecut prin două despărțiri care și-au pus amprenta asupra prezentatorului de la Neața. Colegul lui Dani a divorțat de Diana Simion în 2015, după care a intrat într-o relație cu Lidia Buble.

Răzvan Simion a vorbit deschis despre eșecurile în dragoste

Când părea că Răzvan Simion și-a refăcut viața din punct de vedere emoțional, prezentatorul primește o veste care avea să-l afecteze din plin. Lidia Buble a pus capăt relației. Din toate aceste experiențe eșuate, omul de televiziune Răzvan Simion a avut numai de învățat, după cum a povestit chiar el într-un podcast cu Teo Trandafir.

Răzvan Simion a precizat că de-a lungul vieții a trecut prin multe episoade neplăcute până să atingă întra-adevăr maturitatea necesară pentru a spune un categoric „nu”. Prezentatorul a vorbit deschis de provocările pe care le-a întâlnit. De la divorțul de Diana Simion până la dureroasa despărțire de Lidia Buble. Răzvan a iubit-o atât de mult pe Lidia, încât i-a cumpărat un bolid în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Rzăvan Simion și Lidia Buble

Răzvan și Lidia Buble; Sursa foto: Arhiva EvZ

Experiențe care l-au întărit

Toate acestea acum sunt de domeniul trecutului, iar Răzvan le-a trecut la capitolul experiențe. Experiențe care l-au întărit și care l-au ajutat să fie mai stăpân pe propriile decizii. În viitorul apropiat Răzvan va fi mire pentru a doua oară, el și Daliana Răducanu, actuala iubită, se vor căsători în acest an.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-a fost foarte greu să iert și să spun nu. Ca să învăț să spun «nu», nici acum nu pot pe de-a întregul, mi-a fost foarte greu.  Mi-a fost foarte greu să iert și să spun nu. Nu mai gândesc în ce am sau nu de câștigat. Pur și simplu mă stoarce chestia asta. Mă consumă! Ăla ce vrea de la mine?

Vrea lucrul pe care mi l-a cerut sau vrea să mă stoarcă de ce am eu mai bun. De tot juice-ul meu, pe care cu greu mi l-am acumulat. E foarte greu să înveți să spui nu. Acum, fără să fii un om puțin educat și fără filtre și să zici toate lucrurile pe modelul «Ascultă-mă pe mine ce-ți spun. La mine, ce-i în gușă-i și-n căpușă. Eu ți-o zic pe aia dreaptă». Ce să vezi? Nu mă interesează”, a spus Răzvan, în cadrul podcastului „Gând la Gând”.

Răzvan Simion

Răzvan de la Neatza; Sursă foto: Instagram

Răzvan Simion are alte priorități în viață

Aflat deja la a doua tinerețe, Răzvan a învățat că prioritățile și perspectiva asupra vieții se schimbă. A învățat că sintagma „ oare ce zice lumea”, nu-și are locul în mentalitatea unui om plecat în cautarea succesului.

„La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40 nu te mai interesează ce vorbește lumea despre tine. La 60 îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată. Bă, dar n-au avut treaba ta. Bă, eu ți-o zic pe aia dreaptă. Băi, dar te-am întrebat? Negrii ți-s ochii.

Lasă-mă. Mama mea are o vorbă: «Mai răruț, că-i mai drăguț». Câteodată ziceam: «Măi, dar unde sunt mesele alea mari, cu mulți prieteni?». Măi, o să vezi că pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa. Și, într-adevăr, e mai bine așa. Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea”, a mai spus prezentatorul de la „Neatzacu Răzvan și Dani”.