Exclusiv. Lidia Buble, de nerecunoscut. Cum s-a afișat artista pe Dorobanți. Video

Exclusiv. Lidia Buble, de nerecunoscut. Cum s-a afișat artista pe Dorobanți. Video Sursa foto: EVZ

Exclusiv. Celebra cântăreață Lidia Buble pare de nerecunoscut după schimbarea de look. Paparazzi EVZ au surprins-o pe Dorobanți, în timp ce aceasta ieșea de la unul dintre magazinele de lux. Cântăreața, care mai nou este roșcată, și-a schimbat și cărarea și modul în care își poartă părul.

Cu o ținută supradimensionată echilibrată cu o maletă albă, Lidia Buble părea să fie mai degrabă sub acoperire. Așa se face că nici bine nu a ieșit pe ușa magazinului că și-a și pus ochelarii de soare la ochi. Apoi s-a dus glonț la mașină de parcă s-ar fi ferit să fie văzută în zonă.

De nerecunoscut și ”sub acoperire”

Cert este că întreaga operațiune a durat numai câteva secunde. Apoi, Lidia, odată urcată la volanul bolidului ei de lux, a demarat în trombă și s-a făcut nevăzută. De altfel, artista a decis să facă această schimbare de look și odată cu ea a lansat și o melodie în ton cu părul. Pe de altă parte, Lida Buble pare să trăiască una dintre cele mai bune perioade din viața ei.

Lidia Buble

Sursa foto: EVZ

În ultimii trei ani, mai exact după ce s-a despărțit de Răzvan Simion, aceasta și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Este vorba despre omul de afaceri, Horațiu Nicolau, care este cu 32 de ani mai în vârstă decât vedeta. Acest lucru nu a stat în calea iubirii celor doi, care de atunci când apar public sunt numai lapte și miere.

Ne puteți urmări și pe Google News
Lidia Buble

Sursa foto: EVZ

Actualul iubit conduce mașina de la Răzvan Simion

De altfel, cei doi locuiesc împreună, iar ocazional omul de afaceri îi conduce mașina pe care aceasta a primit-o de la fostul iubit. Cu toate acestea, nu pare deloc deranjat de acest aspect. Drept dovadă nu s-a străduit să îi cumpere iubitei o altă mașină.

Deși este cunoscut faptul că cei doi sunt împreună, niciunul dintre ei nu a postat vreo poză pe rețelele de socializare. De altfel, vedeta este foarte atentă atunci când vine vorba despre viața ei personală.

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro