Evenimentul Zilei > Actualitate > Câștigă România! dă startul preselecțiilor în București
Câștigă România! dă startul preselecțiilor în București

Câștigă România! dă startul preselecțiilor în București

Virgil Ianțu, gazda Câștigă România!, îi așteaptă pe toți pasionații concursurilor de cultură generală marți, 7 noiembrie, între orele 14.00-20.00, la sediul Televiziunii Române

Așteptarea a luat sfârșit, iar fanii competițiilor de cultură generală au acum șansa să participe la noi preselecții „Câștigă România!”. După ce a străbătut țara în Caravană, în căutarea românilor pasionați de istoria, cultura şi frumuseţile țării în care trăiesc, „Câștigă România!”, concursul de cultură generală de la TVR 2, unic în peisajul media, vine în întâmpinarea dorinței fanilor și organizează preselecții în București. Astfel, bucureştenii care au un bogat bagaj de cunoștințe despre frumusețiile și cultura României, dar și românii care au ratat întâlnirea cu Virgil Ianțu, în orașele prin care a trecut, sunt așteptați în data de 7 noiembrie 2017, între orele 14.00 și 20.00, la Televiziunea Română, intrarea din Strada Pangrati, nr. 8-10, pentru a se înscrie în singura competiție pe teme de cultură generală.

„La preselecții aștept să văd ceea ce am văzut atât în primul sezon, cât și în cel de-al doilea sezon „Câștigă România!”. Oameni foarte bine pregătiți, relaxați, cu simțul umorului, dar care cunosc multe lucruri despre România. Surpriza ambelor sezoane au fost concurenții, pe ei se bazează emisiunea și au fost foarte buni. Peste așteptările mele. Avem și concurenți care au devenit personaje, lumea îi știe deja… Să nu-i uităm pe cei tineri, iar la „Câștigă România!” au venit foarte mulți tineri. A fost o surpriză să văd că sunt preocupați să-și cunoască țara și să aibă o cultură generală foarte bogată”, a spus Virgil Ianțu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: