Evenimentul Zilei > Monden > Carmen Iohannis a făcut furori. Cum a apărut în prima zi de școală FOTO
Carmen Iohannis a făcut furori. Cum a apărut în prima zi de școală FOTO

Carmen Iohannis a făcut furori. Cum a apărut în prima zi de școală FOTO

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a optat pentru o ținută spectaculoasă în prima zi a noul an școlar.

Prima Doamnă, profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr„ din Sibiu, şi-a făcut prezenţa la instituţie, cu zâmbetul pe buze şi optimism. Carmen Ioahnnis este extrem de iubită de elevi, iar aceștia au așteptat-o nerăbdători pe soția șefului statului.

Ținuta ei pentru prima zi din noul an școlar a fost o rochie cu un design românesc, semnat Andrea Tincu, custom made, cu printul inspirat din flori româneşti rare, de munte.

„Pentru un an școlar inedit: credință, încredere, protecție, dorința de a învăța! Suntem o echipă, să fie de bun augur!”, este mesajul scris de Carmen Iohannis pe pagina sa de Facebook.

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt”, transmitea Carmen Iohannis înainte de a se duce să-și îmbrățișeze elevii.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis s-au căsătorit acum 30 de ani. Președintele României și-a găsit sufletul pereche pe băncile facultății. Cu toate că familia acestuia s-a mutat în Germania, Klaus a ales să rămână în România pentru Carmen.

Decizia s-a dovedit a fi inspirată, în condițiile în care Klaus a devenit primarul Sibiului și președintele României, potrivit Cancan.ro.

Soția președintelui României este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și dirigintă la clasa a XI-a. Carmen Iohannis s-a născut într-o familie greco-catolică, într-un sat de lângă Reghin (județul Mureș). S-a făcut remarcată prin eleganța deosebită și personalitatea relaxată și optimistă. Carmen Iohannis figurează într-un top al celor mai elegante soții de lideri mondiali, alături de Letizia a Spaniei și de Rania a Iordanului.