Evenimentul Zilei > Actualitate > Bomba în cazul Caracal. Răpitorii au cerut recompensă pentru Luiza. S-a stabilit suma
Bomba în cazul Caracal. Răpitorii au cerut recompensă pentru Luiza. S-a stabilit suma

Bomba în cazul Caracal. Răpitorii au cerut recompensă pentru Luiza. S-a stabilit suma

La emisiunea moderată de Victor Ciutacu de la România TV fost din nou în atenţia românilor tema tragediei de la Caracal. Miercuri seară, o tânără, pe numele pe care şi l-a spus, Ramona, a intrat în direct şi a afirmat că a fost amenințată după ce a făcut dezvăluiri în direct la o televiziune.

Tânăra a spus că ar fi fost o victimă a lui Gheorghe Dincă.

Fata și-a ascuns inițial identitatea sub numele de Larisa, dar a decis să se expună public cu o fotografie și cu numele de Ramona.

Tânăra, care se află în Italia, susține că a fost amenințată și șantajată de o femeie din Arad. A fost la poliție în Italia, la Brescia, să depună o reclamație, dar a fost refuzată.

„Este din Arad și are legătură cu cazul, cunoaște foarte bine cazul. Am fost să depun declarație și poliția mi-a spus să merg acasă și că pot să vin mâine dimineață la nouă. Sunt lucruri foarte periculoase pe care nu pot să le spun în direct. Nu e sigur nici că mâine dimineață voi putea să dau o declarație. Am lăsat deja o declarație la avocatul meu în cazul în care mi se întâmplă ceva”, a precizat Ramona.

De asemenea, Ramona a mai spus că oferă recompensă titluri de proprietate în valoare de 500.000 de euro celui care o va aduce vie pe Luiza, fata dată dispărută în luna aprilie, la Caracal.

„Vă spun eu ce vor persoanele care o au pe Luiza în mână. Vor o recompensă. Instituțiile românești, dacă ar pune o sumă de bani în schimbul fetei, ei au spus că le dau fata. Ei au învățat-o pe Luiza să nu vorbească. În momentul în care îi dau drumul o să o lase într-un loc și să nu spună numic, pentru că dacă vorbește, îi omoară toată familia”, a declarat Ramona

„Am vorbit cu investigatorul privat și i-am spus că în seara asta, în emisiune, eu o să ofer 500 de mii de euro, nu în bani, ci în valoare de proprietate, persoanei care mi-o aduce mie pe Luiza. M-a impresionat foarte mult”, a anunțat aceasta