Experiența trăită de turiștii americani în România. „Acest oraș este mai frumos decât Paris”

Experiența trăită de turiștii americani în România. „Acest oraș este mai frumos decât Paris” Centrul Vechi. Sursa foto: Facebook

„Acest oraș este mai bun decât Parisul”, este afirmația pe care au făcut-o doi turiști americani pentru a descrie experiența pe care au avut-o în Capitala României, București.

București i-a uimit pe doi turiști veniți tocmai din Statele Unite care au rămas impresionați de „Micul Paris”. De fapt, consideră cei doi turiști de peste Ocean, Capitala României a întrecut Parisul în mai multe privințe. Capitala a punctat la capitolul curățenie și prețuri.

Străzile din București, mai curate decât bulevardele din Capitala Franței

În primul rând vloggerii americani au fost plăcut surprinși de căldura oamenilor cu care de altfel au și interacționat. Vernon și Maryana sunt cei doi tineri care au postat pe canalul lor de Youtube aventurile din orașul București.

Mulțumiți de experiența pe care au avut-o în România, cuplul a avut numai cuvinte de laudă la adresa Micului Paris. Au beneficiat din plin de ospitalitatea românilor, ospitalitate pentru care suntem recunoscuți în toată lumea. Surprinzător sau nu, cei doi turiști au apreciat curățenia de pe străzile Capitalei, dar și prețurile ceva mai mici decât cele din Paris. Arhitectura deosebită și obiectivele turistice au fost un alt capitol la care Capitala noastră a punctat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Turiștii americani au apreciat din plin clădirile impunătoare, moștenite și din perioada comunistă. „E mai mult grafitti, dar și prețurile sunt mult mai mici. E mai curat decât în Paris. Da, sunt clădiri sovietice și grafitti, dar e mult mai curat, iar oamenii sunt mult mai cumsecade decât în Paris.

Iubesc Parisul, dar acest oraș e mai bun decât Parisul. Dacă ne gândim la toate aspectele, e mai bine în București, decât în Paris”, au declarat cei doi pe Internet, conformstiridiaspora.ro.

Centru Vechi, București

sursă foto: Arhiva EvZ

Obiectivele turistice care i-au impresionat pe cei doi vloggeri

Printre obiectivele turistice vizitate de cei doi vlogeri americani a fost Piața Obor, recunoscută pentru tradiționalii mici. După care au vizita Casa Poporului, a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon. Palatul Parlamentului i-a lasăt cu gură cascată pe cei doi turiștii americani. Remarcată a fost și Mănăstirea Stavropoleos.

O plimbare în Centrul Vechi al Capitalei nu avea cum să lipsească din itinerariul vloggerilor. Vernon și Maryana au fost plăcut impresionați și de atmosfera animată și barurile boeme din centrul Bucureștiului. La finalul excursiei, turiștii americani au concluzionat că orașul București este peste Paris.