Angela Merkel, cancelarul german, a mers la vestiarele „Mannschaft”-ului, pentru a-i felicita pe jucătorii lui Joachim Low după victoria contra lusitanilor.

„Cancelarul ne-a vizitat şi a ţinut un scurt discurs echipei. A spus că i-a făcut plăcere ne vadă cum câştigăm, după ce a făcut o călătorie atât de lungă. Echipa a fost fericită. Cred că este minunat faptul că doamna Merkel s-a deplasat până aici. Suntem mereu bucuroşi atunci când vine la vestiare”, a declarat selecționerul Germaniei.

Merkel a urmărit meciul Germania-Portugalia alături de șeful FIFA, Joseph Blatter, dar si de președintele Federației germane de fotbal, Wolfgang Niersbach.

„Am fost cu adevărat fericiţi să ne întâlnim cu cancelarul Angela Merkel. Am făcut o fotografie împreună şi ne-a spus că va reveni pentru finală”, a spus atacantul Lukas Podolski la finalul partidei de la Salvador de Bahia.

FOTO: AGERPRES

Cupa Mondială FIFA 2014 Brazilia, pe evz.ro. Cititorii evz.ro vor avea posibilitatea să urmărească tot ce ține de competiția FIFA World Cup Brazil, într-o categorie specială a site-ului nostru aflata în secțiunea SPORT.

AICI puteți să aflați PROGRAMUL MECIURILOR de la Cupa Mondială 2014, SCORURI Campionatul Mondial 2014, STIRI de la Cupa Mondială din Brazilia și REZULTATE meciuri Cupa Mondială 2014.