Evenimentul Zilei > Monden > Cămătarii s-au lăsat de „meserie”. Fiul lui Nuțu Cămătaru și pasiunea sa ciudată
Cămătarii s-au lăsat de „meserie”. Fiul lui Nuțu Cămătaru și pasiunea sa ciudată

Cămătarii s-au lăsat de „meserie”. Fiul lui Nuțu Cămătaru și pasiunea sa ciudată

Fiul celebrului interlop Nuțu Cămătaru se pare că are o pasiune mai puțin întâlnită printre activitățile desfășurate de tatăl său.

Cămătarii se lasă de meserie? S-au apucat să facă filme

Ionuț Balint Cămătaru, controversatul fiu al lui Nuțu Cămătaru, apare, surprinzător, în rol de haiduc sexy în noul film produs de fosta ziaristă Ioana Popescu.

Tânărul joacă în scurt-metrajul „Vrăjitoarele din Carpatica” – „Witches from Carpathica”, un thriller horror comedy de scurt metraj, care va fi înscris la mai multe festivaluri în 2021, printre care și TIFF.

Pelicula este după un scenariu original și prezintă o poveste spusă de o mamă unor copii despre un ținut misterios din România, pe nume Carpatica, unde trăiau tot felul de prinți, fantome, spirite malefice și vrăjitoare.

În centrul filmului stă venirea unor haiduci în Carpatica, haiduci care destabilizează ținutul vrăjitoarelor și le fură cartea magică cu vrăji.

Premiera, de ziua regizoarei

În distribuție apar Răzvan Oprea – ex-Mondenii și Atletico Textila, Cătălin Lungu (Inimă de țigan, Lecții de viață) dar cunoscut și ca fostul iubit al Marianei Moculescu, Raluca Goci, Andrei Goci (În căutarea adevărului), actrița Adriana Macsut, parfumiera vedetelor Raluca Vasile, Ionuț Balint Cămătaru – băiatul lui Nuțu Cămătaru, modelul Mihai Claudiu Apostol, Daniela Ogiolan, Mihaela Janin, Cosmin Ungureanu, dar și regizoarea filmului, Ioana Popescu.

Premiera în grup restrâns a avut loc la restaurantul El Grande Comandante, pe terasă, pe 5 noiembrie chiar de ziua regizoarei.

„Am vrut să fac un film artistic în pandemia asta, așa cum am putut eu, cu un mini-buget, doar din banii mei, ca să dovedim că putem orice, pentru că suntem români, între acești munți Carpați ne-am născut, și nu ne este frică de nimic.

S-au făcut, după cum veți vedea, filmări cu minim 8 persoane la o filmare, așa cum prevedea legea. Toti purtam masca până în momentul când am dat «set».

Da, am colaborat cu Nuțu Cămătaru pentru filmări, și mi se pare un super domn. Iar băiatul lui este foarte frumos și foarte talentat. Sper să se apuce și mai serios de cinematografie. Vreau să duc filmul la multe festivaluri”, le-a spus Ioana jurnaliștilor de la Cancan.