Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Călinescu, AMENINȚĂTOR în SCANDALUL SEXUAL din BOR. „Stau cu PARUL la intrare”, la Sinod. Atac DUR la Pomohaci
Florin Călinescu, AMENINȚĂTOR în SCANDALUL SEXUAL din BOR. „Stau cu PARUL la intrare”, la Sinod. Atac DUR la Pomohaci

Florin Călinescu, AMENINȚĂTOR în SCANDALUL SEXUAL din BOR. „Stau cu PARUL la intrare”, la Sinod. Atac DUR la Pomohaci

Florin Călinescu și-ar dori o reacție extrem de dură a Sfântului Sinod față de prelații și preoții implicați în recenta serie de scandaluri sexuale care au zguduit Biserica.

„Prea Fericite Daniel! Nu îmi ești simpatic. Deloc. Pe 17 și 18 se întâlnește Sfântul Sinod permanent al BOR. Dacă la această ședință de partid bisericesc, iară nu Dumnezeiesc, anumiți activiști gay, angajați ai dumneatale, ar dori să schimbe rânduiala creștina, contează pe mine. Stau cu parul la intrare”, își începe actorul postarea pe Facebook.


Patriarhul Daniel, PRIMA REACȚIE față de SCANDALURILE SEXUALE din Biserică – EXCLUSIV


„Popii trebuie să fie orânduiți cum a zis Dumnezeu. Bărbat cu femeie. Sau călugari. Punct”, mai scrie cunoscutul realizator de televiziune, cu referire la cazurile Arhiepiscopului Corneliu de Huși și preotului-cântăreț, între timp caterisit, Pomohaci.

„Daca unii golani, gen Pomohaci și ăsta de la Huși, și o să revin, Pomohaciule, cu toate afacerile tale, toate apartamentele, toate averile, toți cei plătiți de tine să vină pe la cântări să te pupe pe gură și să îți dea flori, toata schema afacerii Mosuni, cu toate insistențele postacilor plătiți de tine, să mă atace, cu toate detaliile, pentru că te crezi șmecher și deștept, și marele golan de Huși, vor să atace orânduiala la Sinod, Daniele, mă bag până în gât să apăr orânduiala creștină.


Decizie DURĂ într-unul dintre SCANDALURILE SEXUALE din BOR. Cristian Pomohaci a fost CATERISIT


Fără homosexuali în Biserică. În civilie, nu mă bag.

Când propovăduiești Orâduiala, nu poți fi gay. Punct”, este avertismentul tranșant al lui Călinescu.


Florin Călinescu, atac DUR la adresa lui POMOHACI: „ABUZATORUL de TINERI”


„Am făcut armata cu o generație de popi. Așa că, Casiane al Galațiului, ne știm bine, nu te băga! Și, în batalion, erau muuuulți prelați!

Daniel, dacă e nevoie, numește-mă clopotar la marele mall bisericesc al neamului!

Gratis!”, își încheie îndrăgitul actor apelul la conducerea Bisericii, care a luat, până acum, câteva măsuri dure contra clericilor implicați în scandaluri sexuale.

Citește și: Semn DIVIN sau coincidență? Biserica lui Cristian Pomohaci a ars din temelii – Galerie Foto

Feţe preoţeşti, negocieri lumeşti, funcţii, Mercedesuri şi alte ispite. STENOGRAME EXPLOZIVE în DOSARUL „Sexgate cu episcopul”

Care va fi SOARTA preotului POMOHACI după ce a fost dat afară din BISERICĂ

IUBITUL episcopului de HUȘI descoperit: Am așteptat 10 ANI să iasă la iveală POVESTEA asta

VASLUI. Înlocuitor pentru episcopul “îndărătnic” de la Huşi

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: