Evenimentul Zilei > Social > IUBITUL episcopului de HUȘI descoperit: Am așteptat 10 ANI să iasă la iveală POVESTEA asta
IUBITUL episcopului de HUȘI descoperit: Am așteptat 10 ANI să iasă la iveală POVESTEA asta

IUBITUL episcopului de HUȘI descoperit: Am așteptat 10 ANI să iasă la iveală POVESTEA asta

A apărut tânărul din filmarea deocheată unde se afla alături de episcopul de Huși, fiind prezentat chiar de un coleg de clasă din seminarul teologic.

Tânărul Tudor Dragomir, declară că așteptat 10 ani ca toată povestea să iasă la suprafață, conform vremeanoua.ro, care spune că un coleg pe nume Ionuț Ursac este în filmare, fără a avea dubii asupra afirmației. Totuși, Ionuț Ursac contactat de presă, spune că nu este nimic adevărat și că a aflat din presă de lucrurile acestea.


“Ionut Ursac este în imaginile cu Episcopul. Sunt 10 ani de când am asteptat sã iasã la ivealã povestea asta. El este. Stiam de atunci”, a spus Dragomir. Acesta dă vina pe o serie de probleme de sănătate ale lui Ursac, care a acceptat să fie apropiat de episcop, care l-a scutit de plata chiriei și a mâncării la Palatul Episcopal. Tânărul adaugă că Ursac s-a tranformat repede din tânărul bolnav într-un șantajist de primă clasă.


Problema lui Ionuț Ursac este că tot mai multe persoane spun că acesta minte și că este o chestiune de timp până când vor ajunge în presă filmele cu fețele celor doi la vedere.