După plecările lui George Țucudean, Cătălin Munteanu și Dragoș Grigore, Dinamo a rămas, ieri, fără alți doi jucători de bază: Laurențiu Rus și Cristi Bălgrădean. Așadar, cei doi fotbaliști s-au întâlnit cu oficalii clubului dinamovist, iar în urma întrevederii au semnat, de comun acord, rezilierea înțelegerilor.

Atât Rus, cât și Bălgradean mai aveau de primit câte 20.000 de euro, sumă ce reprezenta restanțele din sezonul precedent, fiind de acord să parafeze semnarea ruperii contractelor, în schimbul a jumătate din suma care le era promisă de Dinamo.

„Trebuie să meargă mai departe”

Jean Vlădoiu, fostul jucător al „câinilor” a spus pentru EVZ că plecarea căpitanului și portarului grupării dinamoviste ar putea fi un moment bun, ca oficalii din Ștefan cel Mare să revizuiască situația financiară a clubului.„Sunt cu sufletul alături de echipă, indiferent cine vine sau cine pleacă. Dinamo trebuie să meargă mai departe. Actualul lot are jucători valoroși, care vin tare din urmă. Rus și Bălgradean aveau salarii mari, și poate acesta e motivul pentru care au renunțat așa de ușor la ei. E un moment bun ca Dinamo să reducă din cheltuieli”, ne-a declarat Vlădoiu.

Anghelache nu regretă

Constantin Anghelache, președintele lui Dinamo, a spus că nicio echipă nu s-a arătat interesată de serviciile celor doi, iar acesta este motivul pentru care ambele părți și-au dorit rezilierea contractelor. „Ei şi-au exprimat dorinţa de a pleca de la Dinamo încă din iarnă, împreună cu Grigore. Pentru Grigore am găsit o echipă și s-a realizat transferul, pentru Rus și Bălgrădean până azi nu a venit nicio ofertă. Cum nu a venit nicio ofertă, am convenit de comun acord rezilierea contractelor lor”, a conchis oficialul.