Din seria „Ce daruri a mai făcut soțul meu, Kanye West”, astăzi vă prezentăm cea mai recentă surpriză de care a avut parte Kim Kardashian. Vedeta în vârstă de 39 de ani și-a prezentat pe Instagram noul colier Cartier, care a fost gravat cu o imagine și un mesaj foarte personal. „Kanye a cumpărat un uimitor colier vintage placat cu aur și l-a gravat. Soțul meu e cel mai grijuliu dintre noi când vine vorba de cadouri. Dacă privești colierul de aproape, poți să vezi că are pe el un text scris de Kanye pentru mine”, a explicat Kim imaginea de pe Instagram, în care aceasta apare cu colierul la gât.

Blessed: She also shared a screenshot of the text exchange, which began with a photo he sent of the view out one of their windows

Ea a mai postat o altă imagine cu screenshotul textului gravat pe colier, pe care Kanye i l-a trimis soției sale în luna mai și care era însoțit de o fotografie cu peisajul minunat care se vede de la una dintre ferestrele casei lor. În acel mesaj Kanye scria „Asta e viața ta. Căsătorită și mamă a patru copii. Ajuți oamenii care ies din închisoare. Pozezi pentru coperta revistei Vogue. Mergi la biserică în fiecare săptămână cu familia ta. Visele devin realitate.” Kanye i-a trimis mesajul lui Kim în luna mai, când aceasta devenea mamă pentru a patra oară. Kanye pomenea și de câteva dintre realizările profesionale ale soției sale, care include și ajutorul dat unor pușcăriași să-și dovedească nevinovăția și să iasă din închisoare, cu ajutorul organizației sale #Cut50, în timp ce învață și își dă examenele pentru a deveni avocat. De asemenea, Kim a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din mai a anului 2019.

Kim ți Kanye s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii, North, de șase ani, Saint, patru ani, Chicago, un an, și Psalm, de opt luni, ultimii doi copii fiind născuți cu ajutorul unei mame surogat.