Evenimentul Zilei > Actualitate > Cadou inedit primit de Clotilde Armand. „Este inacceptabil”
Cadou inedit primit de Clotilde Armand. „Este inacceptabil”

Cadou inedit primit de Clotilde Armand. „Este inacceptabil”

Oana Lovin ajunge din nou în lumina reflectoarelor după ce i-a întins pe jos lui Clotilde Armand un covor făcut din saci de gunoi.

Oana Lovin, protestatara cu sparanghel din Piața Victoriei, se declară revoltată de situaţia din sectorul 1 al Capitalei și i-a făcut o „surpriză” lui Clotilde Armand, primarul sectorului respectiv.

„I-am întins doamnei Clotilde un covor binemeritat, covor roșu nu merită, a demonstrat asta, așa că i-am făcut un covor din saci negri, familiari doamnei Clotilde, pentru că aceeași saci au fost folosiți pentru frauda de la Sectorul 1, celebra fraudă, cu care voluntarii au cărat seci de saci.

Acum nu știu unde au dispărut, ar fi trebuit să vină și să strângă gunoaiele din sector. Dar au dispărut sau i-a angajat doamna Clotilde în una dintre multele direcții pe care le-a înființat de curând în primărie”, a spus Oana Lovin la România Tv.

Bucureștiul este plin de gunoaie!

„Au venit foarte mulți cetățeni nemulțumiți. Se vede cu ochiul liber gunoiul, sacii de gunoi pe la toate colțurile din sector, este inacceptabil ca într-un an de pandemie, când sănătatea noastră este în pericol, să mai umplem Bucureștiul de gunoaie, de șobolani și de gândacii care au ieșit din case, pentru că mureau de frig din cauza lui Nicușor Dan.

Este inacceptabil acest comportament, care trebuie sancționat de la început, ca să nu ne trezim că vine doamna primăriță cu cine știe ce idei sau abuzuri”, a mai precizat protestatara.

Reamintim că Romprest nu mai adună gunoaiele din sectorul 1 al Capitalei, deoarece Primăria nu și-a plătit facturile către compania lor.

„Sunt într-o situație dificilă deoarece nu pot să dispun plata facturilor Romprest în situația în care știu că facturile nu sunt întocmite corect.

Chiar dacă aș avea fondurile financiare necesare, chiar dacă aș avea banii, chiar dacă aș vrea să plătesc măcar o mică parte din aceste facturi ca ei să își plătească angajații, ca ei să plătească mai departe gropile unde ajung deșeurile, nu pot să folosesc bani publici pentru a achita niște facturi știind că nu sunt întocmite corect”, a declarat Clotilde Armand în cadrul unei şedinţei de Consiliu Local.