Evenimentul Zilei > Monden > „Videochatista cu sparanghel” o ia la mișto pe Clotide Armand. „Dragile mele surori…”
„Videochatista cu sparanghel” o ia la mișto pe Clotide Armand. „Dragile mele surori…”

„Videochatista cu sparanghel” o ia la mișto pe Clotide Armand. „Dragile mele surori…”

Oana Lovin a lansat un atac virulent la adresa lui Clotilde Armand, după ce candidatul alianței dreptei pentru Primăria Sectorului 1 i-ar fi dat „ordin” unui coleg de partid, la o manifestare, să scandeze anti-videochat.

„Doamna Clotilde, fetele de la videochat, surorile mele, au adus bani în țară! Nu că ar trebui să interziceți videochatul… ar trebui să le mulțumiți fetelor că mai există ceva în România care mai funcționează. Fetele astea sunt cei mai frumoși și seducător ambasadori ai României. Dacă sunt oameni în lume care au aflat unde se află România pe hartă, li se datorează și fetelor care fac videochat.

Și să știți că ne-am reprezentat frumos țara. Nu cred că un ministru al Turismului să fi făcut o treabă mai bună decât am făcut noi. Doamna Clotilde vrea să ne interzică! Dragile mele surori, 300.000 cel puțin, dacă ajung ăștia la butoane, va fi foarte rău. Ăștia trebuie pedepsiți, iar pe 27 septembrie vine ziua votului. Surorilor din Sectorul 1, ieșiți la vot și taxați-o pe individa asta!”, a zis Oana Lovin.

Oana Lovin l-a jignit crunt pe Klaus Iohannis

Oana Lovin a fost prezentă la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Cu această ocazie l-a jignit pe Iohannis faţă de toată lumea prezentă.

Înainte cu câteva minute de marele eveniment premierul a avut câteva declarații. Acesta a anunțat că locuitori se pot bucura de acum de noua magistrală, timp în care un reporter i-a atras atenția că inclusiv azi încă se lucrează la locul aferent.

Oficialul i-a replicat atunci că „drumul spre succes e în permanentă cursă.” La scurtă vreme de la apariția personalităților politice, Oana Lovin a strigat, ajutată de o portavoce, „m….. Klaus Werner Iohannis”.  Cunoscuta activistă a fost ridicată de cinci jandarmi și dusă la cea mai apropiată secție pentru a plăti pentru fapta comisă. Femeia nu s-a ales cu dosar penal pentru jignirea celui mai înalt om în stat, ci doar cu amenda de 400 de lei.

Oana Lovin nu l-a iertat nici pe Orban

În urmă cu o săptămână, la un eveniment de susținere a candidaturii lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1, Oana Lovin și Codruța Cerva l-au înjurat pe șeful Executivului.

După ce s-a contrat cu mai mulţi susţinători ai alianţei de dreapta, Oana Lovin şi avocatul Codruţa Cerva s-au dezlănţuit cu adevărat în momentul sosirii lui Ludovic Orban, când l-au abordat cu portavocea pe acesta într-o notă vulgară, adresândui-se cu „baros”, după care au început să-l înjure „ca la ușa cortului”.

Acestea au continuat prin a-l jigni şi a-i aduce acuzaţii şi liberalului Sebastian Burduja, care a luat şi el cuvântul, amintind de faptul că tatăl acestuia ar fi dus la falimentul Bancorex.